5 februari 2015

Blue Wave introduceert hospitality-concept Pay Per Room

 

Blue Wave lanceert haar nieuwe hospitality concept: Pay Per Room. Met het innovatieve concept maakt de totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies het mogelijk om guest supplies af te nemen op basis van fluctuerende bezettingsgraad, niet gebruikelijk in de huidige hospitality-branche. 

Met Pay Per Room speelt Blue Wave in op de groeiende behoefte van de markt naar flexibilisering. Waar hotels voorheen gebruik maakten van eigen bevoorrading, krijgen ze nu de mogelijkheid om guest supplies af te nemen voor een vaste prijs per verkochte kamer. Doordat het voorraadbeheer wordt afgestemd op basis van bezetting en er alleen betaald wordt wanneer de hotelkamers daadwerkelijk bezet zijn, bespaart de opdrachtgever op investeringskosten en wordt het risico op overschot bij tegenvallende bezettingsgraad geminimaliseerd. De begeleiding van het totale inkoopproces, van voorraadbeheer, levering, onderhoud tot maandelijkse facturatie, maakt het geheel overzichtelijk en transparant.

Ferry van Sluijters, directeur Blue Wave, over het Pay Per Room-concept: ‘‘Vanuit onze hospitality gedachte denken we continu mee met onze opdrachtgevers en de dynamische markt waarin zij acteren. We constateren dat hotels en andere opdrachtgevers in de hospitality-branche te maken hebben met een sterk fluctuerende bezettingsgraad, terwijl niet alle diensten hierop ingericht zijn. Met Pay Per Room bieden we onze opdrachtgevers een mate van flexibiliteit die uniek is in de markt. We monitoren het verbruik van guest supplies nauwkeurig waardoor we een optimale begeleiding van het inkoopproces kunnen bieden en de opdrachtgever volledig kunnen ontzorgen.’’

Maatwerk
Vanwege de grote diversiteit aan opdrachtgevers biedt Blue Wave het Pay Per Room-concept aan in de zogenaamde Comfort- en de luxere Premium-lijn. Het pakket wordt samengesteld op basis van de behoefte van de opdrachtgever. Het nieuwe hospitality concept sluit aan bij de ambitie van Blue Wave om met innovatieve oplossingen bedrijfs- en inkoopprocessen van opdrachtgevers te vereenvoudigen en daarmee een positieve bijdrage leveren aan de hospitality en efficiëntie.

Deel dit artikel

Ook interessant: