The Sting over 25 jaar Numatic stofzuigers: “Steady basis”

Modeketen The Sting zet al 25 jaar stofzuigers van Numatic voor het schoonmaakonderhoud in haar winkels in. Om dit jubileum te vieren, overhandigden leverancier Groveko en producent Numatic een speciaal cadeau aan de modeketen: twee geheel in stijl uitgevoerde stofzuigers. Een cadeau dat symbool staat voor een fijne samenwerking.


Op de foto Leo Rook van Numatic (l), Alex van Gerven van The Sting en Kees Lavrijsen van Groveko (r).

“We hebben destijds voor deze stofzuiger, de NVQ 570 van Numatic, gekozen en zijn altijd achter deze keuze blijven staan”, vertelt Alex van Gerven, facilitair inkoper van The Sting.

“In ieder filiaal van de formules The Sting, Costes, Cotton Club en Distrikt kom je een aantal van deze stofzuigers tegen. We vinden een goede uitstraling van onze winkels belangrijk, en dat betekent ook een schone uitstraling. Door de jaren heen kunnen we vertrouwen op de machines.”

“In de snel veranderende retailwereld blijken deze een steady basis te vormen. Ze zijn robuust, stil, krachtig en hebben een grote (23 liter) ketelinhoud. Er zijn weinig storingen of uitval. En als er een keer iets is, lost Groveko uit Goirle dit snel voor ons op. We zijn tevreden over de stofzuigers en over de samenwerking met Groveko. Dit speciale cadeau stellen wij op prijs, de machines zullen een mooie plek op ons hoofdkantoor in Tilburg krijgen. Op naar de volgende 25 jaar!”, aldus Van Gerven.