16 november 2015

Smart Combimop en Ultra Glass Spray: slim en innovatief duo

Op een school voor verstandelijk gehandicapten maakt een schoonmaakbedrijf elke dag deuren en wanden schoon. Omdat de glasreinigers een vettige waas achterlieten, moesten de glazen deuren vanwege de vele vingertasten elke dag gereinigd met water en papier. Na het inzetten van de Smart Combimop en Ultra Glass zijn de glazen deuren snel en streeploos schoon met een tijdbesparing van 30 minuten per dag. De deuren en wanden met een gladde afwerking hoeven nog maar één keer per week schoongemaakt in plaats van elke dag.

Weer een mooie praktijkcase van Smart Cleaning: de kwaliteit gaat omhoog, de werkdruk verlaagt  en u behaalt een hoger rendement!

De Smart Combimop vormt met Ultra Glass Spray een slim en innovatief duo. Samen reinigen ze moeiteloos alle gladde afwerkmaterialen, zoals (glazen) deuren,  tegelwanden en tafels  zonder strepen achter te laten. Vingertasten, lijmresten en potloodstrepen worden eenvoudig verwijderd met minder fysieke inspanning en in minder tijd. Klachten zijn er bijna niet meer. De Combimop kan op een steel bevestigd worden, waardoor moeilijk bereikbare plekken makkelijk schoon te houden zijn en het gevaarlijke trapje overbodig wordt. De schoonmaakmedewerker kan zelf separatieglas en de binnenzijde van ramen reinigen, waardoor een specialist dit niet meer hoeft te doen.

Zelf een van de Smart producten proberen? Neem contact op via www.smartcleaning.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: