23 augustus 2018

Rob Boele van sponsor Consensus: “Schoonmaakgolfdag wordt een dag met een magic tintje”

Op dinsdag 18 september vindt de 11e editie van de Nationale Schoonmaakgolfdag plaats. Ditmaal op Golfclub Haverleij in Den Bosch. Dit sportieve branche-event wordt financieel mogelijk gemaakt door drie partijen: softwareleverancier Nocore, totaalleverancier Piecom en dit jaar voor het eerst Consensus Services, specialist in hygiene & health. In het drieluik Sponsors Schoonmaakgolfdag spreken we ditmaal met Rob Boele, de nieuwe directeur en mede-eigenaar van Consensus Services.

Wie Rob privé kent, weet dat hij een fervent golfer is. Wie Rob zakelijk kent, verbindt hem met CWS, maar tijden veranderen. Voor wat betreft het sponsorschap van de Nationale Schoonmaakgolfdag: Consensus Services, Nocore en Piecom maken de elfde editie van dit vakevent op dinsdag 18 september mogelijk.

Drieluik Consensus
Consensus Services bouwde in de schoonmaakbranche naam en faam op het gebied van aanbestedingen, kwaliteitsbeheer en zeer speciale reinigingsklussen op. “Dat klopt”, bevestigt Rob Boele. “Onder de noemer Consultancy Services is Consensus nog steeds actief in onder meer Inkoop- en contractmanagement op het gebied van hygiene & health. Nog een specialisatie van Consensus is Management Services, denk aan Hygiene Management Services, Waste Management Services, Logistic Management Services en Property Management Services. Ons derde specialisme is Innovative Solution Services, waarbij Consensus innovatieve schoonmaak- en hygiëneoplossingen vanuit de hele wereld sourced, zoals met Nano-coatings,  Hygeia (reinigen met ozonwater) en diverse toepassingen van robots.”

Aandeelhouders
Boele vervolgt: “Binnen deze specialisaties analyseren we de klantenwens(en), creëren we concepten, adviseren we oplossingen en realiseren we projecten samen met gekwalificeerde partijen binnen het vooraf gestelde financiele budget.” Rob is dit partnership aangegaan met Frank Laurentius, de oorspronkelijke oprichter. Zij werken al vele jaren succesvol samen en dus was het een logische stap om na het vertrek van Rob bij CWS, die samenwerking voort te zetten, als ondernemer en compagnon van Frank.

“Een unieke combinatie van ervaring, kennis en koopmanschap die elkaar prima aanvullen”, legt Rob uit. “Consensus Services is onafhankelijk en aan geen enkele partij in de markt gebonden of verbonden. We werken voor de klant! We kunnen daarom voor iedere klus de beste en meest passende partij uit de markt selecteren om de uitvoering te verzorgen.”

Mooie dag voor de schoonmaakbranche
Door de joint-venture CWS-Initial is CWS als mede-sponsor van de Nationale Schoonmaakgolfdag na tien jaar gestopt. De stap om met Consensus in dit gat te springen, blijkt een logische. Rob legt uit: “Ad Klösters, Frank Laurentius en ikzelf vormden immers altijd al de drijvende krachten achter de Schoonmaakgolfdag. We zijn dan ook verheugd dat we deze samenwerking zo voort kunnen zetten en dat we de schoonmaakbranche op dinsdag 18 september weer een mooie dag kunnen aanbieden.”

Doelgroep van de Schoonmaakgolfdag is de schoonmaakbranche, dus vooral de schoonmaakbedrijven en niet de toeleveranciers. “We beogen een informeel platform te creëren voor vakgenoten, die met elkaar over alledaagse zaken en problematieken kunnen praten. We verwachten zo’n 150 mensen op Golfclub Haverleij in Den Bosch te mogen verwelkomen. Ook clinicers zijn zeer welkom.”

Tipje van de sluier
Zonder alle ins & outs te verklappen, kunnen de deelnemers zich nu al verheugen op een sportieve netwerkdag met een uitdaging, want er wordt een auto verloot onder diegenen die hole in one slaan. Bovendien is Mark Reynolds, een van de meest bekende en beste golfsprofs van Nederland, aanwezig. Natuurlijk wordt er gezorgd voor de inwendige mens tijdens het golfen, de lunch en het walking diner. En deze editie zal opgetekend worden door een virtuoos, circus, samenspel en een tikkie magie…

De Nationale Schoonmaakgolfdag vindt op de derde dinsdag van september (de 18e) plaats in Golfclub Haverley in Den Bosch en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofsponsors Nocore, Piecom, en Consensus Services, ambassadeurs Van der Windt Verpakkingen, Masugro, FacilityApps.com, CleanJack, i8 en 365 Cleanit. De Schoonmaakgolfdag duurt van 10.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Om 18.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats, gevolgd door het walking diner.

Voor meer informatie of aanmelding, klikt u op deze link.

Deel dit artikel

Ook interessant: