21 januari 2016

Numatic staat voor efficiëntie in vloeronderhoud

In de afgelopen maanden is Numatic regelmatig met haar stofzuigers in het nieuws geweest. Met informatie over het energielabel A, dat de stofzuigers dragen en waarmee Numatic al is voorbereid op de energie-eisen die per september 2017 gaan gelden. Naast de stofzuigers heeft Numatic echter een breed assortiment schoonmaakmachines en –materialen voor de professionele schoonmaakbranche in huis. Dealers en schoonmaakbedrijven kennen de praktisch toepasbare werkwagens, hotelwagens, mopsystemen en schrobzuigmachines. Maar is er ook voldoende aandacht voor de efficientieslag die met deze machines gemaakt kan worden?

Voordeel
Jeff Hicks (business unit manager van Numatic International) vertelt enthousiast: “Bij interesse wordt uitgebreid informatie over een machine gedeeld. Ook innovaties zijn onderwerp van gesprek. Zo bouwen wij aan goede knowhow bij onze relaties. Ondanks de informatie-uitwisseling merken wij wel dat bij aanbestedingen nog te weinig rekening gehouden met het feit, dat de inzet van een machine voordeel kan opleveren.” Jeff vervolgt: “Vaak wordt in een verkooptraject eerst aan de inzet van medewerkers gedacht en pas later aan de inzet van machines. Dit kan anders. Denk bijvoorbeeld aan vloeronderhoud. Door het kiezen van een goede schrobzuigmachine kan efficiënter gewerkt worden, wat ook weer leidt tot kostenbesparing. Wij kunnen dit per machine en per soort vloer zo voorrekenen.”

Voorbeeld Numatic - animatie-schrobzuig-efficient
Neem bijvoorbeeld onze TTB 1840 schrob-zuigmachine. Een machine die twee technieken combineert: het schrobben van vloeren en opzuigen van vuil water. De TTB 1840 is inzetbaa
r op harde vloeren en levert direct besparing in arbeidstijd op in vergelijking met traditionele mopwerkzaamheden. Bovendien is het professionele resultaat beter dan met handmatig werken. De machine is door het lage geluidsniveau en geringe afmetingen inzetbaar in bijna alle bedrijfsmatige ruimtes.

Ook de TTB-6055 combineert het schrobben en opzuigen van vuil water. Deze 55 cm brede machine heeft een capaciteit van 60 liter waardoor het meteen 50% meer resultaat oplevert dan de meest voorkomende 40 liter machines. Het Nutronic gebruikspaneel geeft de mogelijkheid om snelheid en watertoevoer te regelen en samen met de Hi-Lo schakelaar optimaal in te zetten op meer kwetsbare vloeroppervlakken.

De TRO 650 is een voorbeeld van een no-nonsense machine die langdurig en betrouwbaar resultaat geeft op iedere vloer en in iedere omgeving. Het is een ‘werkpaard’, dat zich door de zelf te regelen snelheid, watertoevoer en korte draaicirkel zelfs op de meest lastige vloeren bewijst. Een favoriet van iedere schoonmaker. En omdat er graag mee gewerkt wordt is de inzet kosteneffectief.”

Service
“De efficiëntie in werken en kosten is ook terug te voeren naar het Numatic Service Plan, dat op alle schrob-zuigmachines van toepassing is en bedrijfszekerheid biedt door het verhelpen van een storing op locatie door eigen Numatic-servicemonteurs; een gratis leenmachine van vergelijkbare afmeting als een reparatie langer op zich laat wachten; 2 jaar garantie op motor en onderdelen; een gratis storingscontract voor vijf jaar.

Altijd inzetbaar
“De schrobzuigmachines van Numatic zijn door hun eenvoud zeer gebruiksvriendelijk. Er is voor iedere vloer een geschikt exemplaar en met het serviceplan staan ze nooit stil. Omdat iedereen er altijd mee kan werken, realiseer je een optimale inzet’, besluit Hicks.

Geïnteresseerd in efficiënt vloeronderhoud met de machines van Numatic? Bel +31 (0)172 467999 of mail [email protected].   

Deel dit artikel

Ook interessant: