Niek Besuyen: “Excentr verovert de wereld!”

 

Excentr Niek Besuijen - FLemming Jensen Veertien maanden na de introductie van Excentr in de Benelux – de vierkante reinigingsmachine en -methode – begint het bedrijf zijn positie reeds te veroveren in de branche, zowel nationaal als internationaal. Niek Besuijen, ‘mr. Excenter’,  vertelt.

“Tijdens de ISSA/INTERCLEAN hebben wij internationaal een grote stap kunnen zetten. Dit was echt een omslagpunt: voor de beurs waren we vertegenwoordigd in vijf landen, dit is nu ruim verdrievoudigd.”

Azië
In Europa was Excentr voornamelijk actief in de Benelux, Scandinavië, Duitsland en Polen, Azië blijkt ook veel potentieel te bieden. Besuijen: “Onlangs sloten we een deal in Hong Kong. We hebben ook vergevorderde gesprekken lopen met serieuze partners in India, Indonesië en Vietnam.”

Benelux
Excentr Niek Besuijen - Jan Karlsson
Ook in de Benelux ziet Excentr zeer positieve ontwikkelingen. “Waar we in onze eerste fase voornamelijk afzet in kleine en middelgrote schoonmaakbedrijven in de Benelux vonden, beginnen ook de grotere schoonmaakbedrijven steeds meer de toegevoegde waarde van de Excentr-methode in te zien.”

Besuijen nodigt geïnteresseerden uit om met de Excentr-methode kennis te maken via een gratis demo. Meer informatie via deze link.