24 februari 2014

Met nieuwe huisvesting is Perfect Facility Group klaar voor de toekomst

Bescheiden en trots zijn ze, de twee directieleden, Memiş Öztürk en Roel Vlootman, en het team van Perfect Facility Group, op het pand aan de Bolstoen 5c in Amsterdam dat zij begin dit jaar betrokken. Perfect Facility Group is een jong bedrijf, dat hard en succesvol aan de weg timmert met drie facilitaire specialisaties: schoonmaak, vloeronderhoud en uitzenden. De behuizing groeit met dat succes mee. En dat werd op 21 februari feestelijk gevierd, met relaties, klanten, betrokkenen en familieleden.

“Zeg het met bloemen”, zullen veel relaties en klanten gedacht hebben, toen zij naar de openingsreceptie van Perfect Uitzendgroep togen. Een bloemenzee was het resultaat, vergezeld van vele warme woorden en felicitaties door onder andere Asito, Crohill, Fortron, GOM Schoonhouden, Hago, Hago Next, Hago Zorg, Hago Airport, Victoria, VU, GGD Amsterdam, Hazet, Hijman Schoonmaakartikelen. Het Perfect-team mochten ruim veertig belangstellenden verwelkomen op hun feestelijke en fleurige opening.

Met de nieuwe behuizing aan de Bolstoen 5c maakt Perfect Facility Groupeen grote stap voorwaarts. Dit pand beschikt namelijk over onder meer een opleidingsruimte, een ruime kamer met zes werkplekken voor de backoffice, twee directiekamers en een pantry. Het pand aan de Bolstoen 2c, waar men begon, wordt ook aangehouden voor de operationele activiteiten van de specialistische
groep.

Drie specialisaties
Perfect Facility Group bestaat uit drie bedrijven: Perfect Vloeronderhoud, Perfect Uitzendgroep, Onsa Facility Services. Memis Öztürk begon elf jaar geleden als schoonmaker bij Hago. In een eerder interview met de redactie van Schoonmaakjournaal vertelde hij: “Ik had in Turkije m’n studie Economie afgerond en ben hier als schoonmaker begonnen.” Al snel kwam Öztürk met vloeronderhoud in aanraking, een bijzonder specialisme waar veel om te doen is. “Mensen en bedrijven hebben de vloer met veel zorg uitgekozen en hechten zich vaak aan hun vloer. Dus is het belangrijk dat deze zo lang mogelijk mee kan. Qua duurzaamheid, dus de periode dat een vloer meekan, maar ook de mooie uitstraling van een vloer moet zo lang mogelijk behouden blijven. Een vloer functioneert als visitekaartje en is er ook om van te genieten. Alleen kwaliteit telt”. Inmiddels is vloeronderhoud uitgebreid met specialistische activiteiten, zoals diepte-reiniging keukens, sanitair- en computerreiniging.

Uitzenden en schoonmaken
De vakman Öztürk durfde het aan om, samen met Roel Vlootman, in 2012 Perfect Uitzendgroep te starten, specialist in flexibele arbeid. “Met een frisse ondernemersgeest zijn we voor opdrachtgevers en flexwerkers een betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling, waarbij we professionaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan”, legt Vlootman uit.

Het derde bedrijf onder de Perfect Facility Group-vlag is Onsa Facility Services. Onsa, wat ‘gekoppeld aan de sterke kracht’ betekent, is een bedrijf in facility services en advies. Het schoonmaken en ‑houden van kantoren, onderwijs en overheden is in ervaren handen van een groep enthousiasme medewerkers. “Onze medewerkers zijn VCA opgeleid en beschikken over een VOG-verklaring. Daarnaast genieten zij alle een vakopleiding en onderschrijven wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. We zijn trots om met een dergelijk team gemotiveerde medewerkers Onsa Facility Services te mogen vormen”, zetten Öztürk en Vlootman uiteen.

Klant voelen
Het is bijzonder om in de afgelopen jaren van recessie en in een krimpende vechtersmarkt een bestaand specialistisch bedrijf uit te bouwen en twee bedrijven te starten. Hoe verklaart het Perfect-directieduo dit? “Onze drie bedrijven zijn aparte ondernemingen, die elkaar versterken en elkaar kunnen ondersteunen in het belang van de klant. Onsa Facility Services, Perfect Uitzendgroep en Perfect Vloeronderhoud zijn zelfstandig om hun eigen specifieke specialisme steeds verder uit te kunnen bouwen. Maar voor alle drie geldt: klantgerichtheid, betrouwbaarheid en zorg voor medewerkers zijn kernbegrippen. En onze relaties voelen zich weer klant!”

Meer foto’s van de openingsreceptie vindt u op onze webpagina Foto-impressies: http://schoonmaakjournaal.nl/foto-impressies/feestelijkheden-nieuwe-behuizing-perfect-facility-group/ en op www.facebook.com/schoonmaakjournaal.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: