22 februari 2016

Hodal: “Smart Stone mop maakt periodieke beurten in sanitair overbodig”

Aanhoudende urinestank in toiletten is een veel voorkomend verschijnsel. Daar is bijna geen schoonmaakmiddel of luchtverfrisser tegen opgewassen. Ook ziet het sanitair er vaak niet uit. Hoe kan dit? Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden, heeft Smart Cleaning ontwikkeld. Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Truus van Hulst, directeur van Hodal, kiest voor altijd voor schoon en fris sanitair met Smart Cleaning. Zij legt u graag uit waarom.

“Wanneer we sanitaire ruimtes grondig moeten reinigen zetten we de dieptereinigingsmethode van Crohill in. De voegen en tegels worden hierdoor weer als nieuw en de urinestank verdwijnt. Dagelijks onderhoud doen we met de Smart Stone mop en chemie, waardoor we periodieke beurten kunnen uitstellen. De Smart Handtool bevalt ook goed! Hij komt precies tussen de randjes van bijvoorbeeld wc-pot en -bril. De lichamelijke belasting met de handtool is veel beter: je wringt niet meer zoals met het traditionele doekje en je zet minder druk. Erg prettig voor onze schoonmakers.”

Praktijkcase
Een schoonmaakbedrijf maakt elke dag het sanitair – dit zijn 18 sanitaire ruimtes – schoon op een universiteit. De schoonmaakmedewerkers schrobden de vloeren  54 minuten per week. Het gehele sanitair wordt maandelijks met de Fantomat gedaan. Dit kostte 30 minuten per sanitaire ruimte. Met Smart Cleaning  sprayen de schoonmaakmedewerkers wanden en vloeren in  en nemen die af met Smart moppen.

Smart Cleaning Smart Stone handtoolDe resultaten: geen waas meer op wanden en vloeren; nooit meer urinestank; wekelijks schrobben van de vloeren is overbodig; en het maandelijks reinigen met Fantomat vervalt.

Waarin wilt u verbeteren?
Over twee weken vertelt Ronald van de Bilt, directeur service en schoonmaak van De Kroon, op Schoonmaakjournaal over Stair-Well, altijd schone en veilig trappenhuizen. Kijk op www.smartcleaning.nl als u nu reeds meer wilt weten over Stair-Well.

Over Hodal
Hodal maakt alles schoon wat er schoon te maken valt. In de regio Flevoland, het Gooi en Amsterdam. Daar valt veel sanitair in kantoorpanden onder, maar bijvoorbeeld ook bij een fysiotherapeut, waar hygiënisch schoonmaken van groot belang is. Sinds de oprichting in 1984 is Hodal uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf. Kennismaken met het team? Klik dan op deze link.

Smart Cleaning - diepreiniging sanitair voor

Smart Cleaning - diepreiniging sanitair naOp de foto een sanitairgroep voor en na Smart Cleaning-behandeling

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: