Dolmans op Vakbeurs Facilitair: “Eén groep met vele specialismen”

Een schoon bureau, een schone gevel, schone luchtkanalen, schone ramen, hospitality van een hoog niveau, ondersteuning na een calamiteit: vele zaken die bijdragen aan een aangename werkomgeving. Dolmans Groep zorgt ervoor: als groep van specialistische bedrijven levert zij flexibel maatwerk bij calamiteiten en in de facilitaire dienstverlening. In alles wat Dolmans uitvoert, doet het een toezegging: gegarandeerd een goed gevoel. Wat kan Dolmans voor uw werkplek betekenen? Ontdek het op stand C18 op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 24, 25 en 26 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Eén groep van specialisten, gegarandeerd een goed gevoel, 2000 specialisten, maatwerk, kwaliteit: dit is Dolmans Groep in een notendop. “Ik vergelijk de dienstverlening van Dolmans Groep altijd met de totaaldiensten die in een  kantoorgebouw aanwezig zijn. Daarbij denk ik dan aan het kantoor waar ik vroeger werkte”, legt manager marketing & communicatie Simone Dekker uit.

“Overdag werden bureaus, werk- en vergaderkamers enzovoort schoongemaakt. Maar er was ook specialistische reiniging nodig voor de reiniging en het onderhoud van de marmeren platen op de gevels. De parkeergarage bij het pand werd ook met regelmaat schoongemaakt om de zwarte aanslag weg te halen. Bij de receptie zat een vriendelijke dame die je verwelkomde bij de slagboom, en als het buiten regende, stond zij klaar met een paraplu. Was er plots een calamiteit, dan werden hiervoor specialisten ingehuurd. Dit zijn diensten die standaard in het dienstenpakket van Dolmans zitten. Hiermee kunnen we zorgen voor de complete ontzorging op de werkplek. Dit maakt ons ook uniek.”

Diversiteit
Om de diversiteit van de diensten uit te leggen, hebben we een korte video gemaakt, die nu op YouTube staat. Hierin vertellen rayonmanager Christiaan Boonstra, projectleider Koen Kersten, voorman Gerrit Halfman en rayonmanager Toos de Jong over Dolmans. “Zij symboliseren onze specialismen, onze diensten en zij verduidelijken het doel van de samenwerking binnen Dolmans. Op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer willen we meer nadruk leggen op onze diensten en specialismen. Op stand C18 zijn onder andere Laetitia Simonis, Ronald Boesjes, Julian van Stratum en Berthil Dolmans aanwezig.”

Onze kracht
Simone tot slot: “We beseffen dat een werkplek voor iedereen anders kan zijn. Een werkplek op een kantoor bijvoorbeeld, of een fabriek, vliegveld, school of in een ziekenhuis. En dan heb je binnen een school bijvoorbeeld te maken met een klas, gang en docentenkamer. Een werkplek is dus veel omvattend. En iedere werkplek kan andere behoeftes hebben. Dolmans is de enige groep, die compleet en sterk in dienstverlening is. Dat is onze kracht.”

Over Dolmans
Als groep van specialistische bedrijven levert Dolmans flexibel maatwerk bij calamiteiten en in de facilitaire dienstverlening. Of het nu gaat om gevelreiniging, hulp na een calamiteit, dagelijkse schoonmaakonderhoud, strategisch facilitair management, schoonmaak openbare ruimtes, service desk of glasbewassing. Dolmans staat voor u klaar om u alle facilitaire ondersteuning te bieden die u nodig heeft in uw werkomgeving, ongeacht in welke branche u actief bent. Onze ambitie? U in alle opzichten blij verrassen. Door net dat stapje extra te zetten of het net even anders te doen. We omringen u met alle zorg, aandacht en het vakmanschap dat u nodig heeft. Vanuit Dolmans hebben we ook een spannende belofte: Gegarandeerd een goed gevoel. Dit beloven we niet zomaar. We willen deze belofte iedere dag waarmaken, in alles wat we doen.

Ronald Boesjes heet u welkom in deze commercial: