22 september 2020

Collé breidt uit met Duitse vestiging

Collé blijft groeien, in Nederland, België en Duitsland. Met de nieuwe vestiging in Leipzig-Gera komt het totaal in Duitsland op 8 vestigingen. Met deze nieuwe vestiging versterkt Collé haar marktpositie in het Oosten van Duitsland. Het verzorgingsgebied betreft de deelstaten Sachsen, Sachen-Anhalt en Thüringen. Voor verdere expansie in Duitsland is Collé op zoek naar panden en/of overnames in de regio’s rondom de steden: Frankfurt, Dortmund, Köln, Dresden, München en Stuttgart.

De vestiging ligt in de deelstaat Sachsen-Anhalt in de plaats Kretzschau, gesitueerd tussen Leipzig en Gera. Ook bij de Collé vestiging in Leipzig-Gera kunnen klanten gebruikmaken van het complete aanbod aan: verhuur, verkoop en service van machines voor de bouw, industrie, grondverzet, intern transport, en tuin en park.

Deel dit artikel

Ook interessant:

07 juli 2020

#nieuwsnotendop met Collé, ISS, P4S en Kärcher

Nestlé besteedt facilitaire diensten uit aan ISS Vanaf 1 juli verzorgt ISS Facility Services de volledige facilitaire dienstverlening voor Nestlé Nederland op het hoofdkantoor in Amstelveen en op de...