3 mei 2018

Nieuw Greenspeed Lacto Des: plantaardige desinfectiespray zonder gevarensymbolen

Schoonmaken met traditionele desinfectiemiddelen is niet altijd de beste oplossing. De alcohol, quats en toxische VOS die ze vaak bevatten, kunnen de huid irriteren, het ademhalingsstelsel aantasten en het milieu schaden. De gevarensymbolen waarschuwen je op voorhand om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen, wat niet wegneemt dat een minder schadelijk alternatief ideaal zou zijn. Gelukkig biedt Greenspeed de oplossing met Lacto Des: een nieuwe, volledig plantaardige desinfectiespray, en misschien wel het belangrijkste, zonder gevarensymbolen.

De Lacto Des desinfecteert niet op basis van alcohol of bleekmiddel, maar op basis van melkzuur. Deze ontsmettingsspray is 100% plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar. De prestaties werden beoordeeld en goedgekeurd door onafhankelijke labo’s van de Europese Unie. Daarbovenop is het veilig om in keukens te gebruiken (voor contact met voedsel is spoelen verplicht na gebruik van de spray).

Met andere woorden: het is een desinfectiemiddel dat zich focust op het milieu, risico’s wegneemt en efficiëntie verhoogt. En daar draait het nu juist om bij Greenspeed: producten die een minimaal effect hebben op jouw gezondheid en op het milieu.

Sterker nog: Lacto Des werd beloond met het ECOCERT-certificaat. Lacto Des moest hiervoor voldoen aan een lijst criteria, waaronder het gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het certificaat garandeert ook dat Greenspeed de Lacto Des produceert met oog voor het milieu.

“Met het motto Crazy about cleaning in gedachten streven we er elke dag naar om onze manier van schoonmaken te verbeteren door duurzame en efficiënte oplossingen te ontwikkelen.”

Greenspeed presenteert Lacto Des op Interclean Amsterdam. Breng zeker een bezoek aan stand 1.106 (direct links in de Europahal) en laat u verrassen door de kracht van de nieuwe Lacto Des.

Deel dit artikel

Ook interessant: