7 juni 2017

9 en 10 juni: Hago met recordaantal relaties op Limburgs Schoonste fietsevenement

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni vindt het jaarlijkse fietsevenement Hago Limburgs Mooiste plaats. Sinds vorig jaar mag Hago zich trotse hoofdsponsor en naamdrager noemen van het evenement. Onder het motto Fiets vriendelijk en houdt het schoon gaan Hago en Limburgs Mooiste dit jaar samen voor de titel Limburgs Schoonste fietsevenement.

Maximaal 15.000 deelnemers trotseren komend weekend de Limburgse heuvels, verdeeld over 8 racefietsroutes, 3 MTB-routes en 2 familietochten. Raoul Braeken, commercieel directeur Hago: “Wat zijn we trots dat we al weer voor de 13e keer met relaties aan deze tocht mee doen. En dit jaar zijn we voor de 2e keer trotse hoofdsponsor. Limburgs Mooiste is een tocht die verbindt, waarbij je samen de mooie Limburgse heuvels beklimt en aan de finish samen kunt terugkijken op een mooie sportieve prestatie”.

Limburgs Schoonste
Voor de komende editie wil de organisatie haar deelnemers graag meegeven om te genieten van Limburg, het indrukwekkende heuvellandschap, de schitterende natuur en de Bourgondische gastvrijheid. Onder het motto Fiets vriendelijk en houdt het schoon gaan Hago en Limburgs Mooiste samen voor de titel Limburgs Schoonste fietsevenement. “Hago Limburgs Mooiste is daarmee Supporter van Schoon en wij zorgen voor voldoende herkenbare afvalbakken. Een leuk zichtbaar schoonmaakteam helpt mee om de finish schoon te houden”, aldus Braeken.

Recordaantal aanmeldingen
Hago heeft afgelopen weken ruim 240 aanmeldingen ontvangen van relaties en medewerkers die graag aan dit evenement willen deelnemen. “Dit overtreft al onze verwachtingen. Prachtig dat we op 10 juni samen met klanten en medewerkers gezamenlijk de uitdaging aangaan. Zelf fiets ik natuurlijk ook mee”, aldus Raoul Braeken.

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorgondersteunende diensten.

Deel dit artikel

Ook interessant: