22 april 2017

Piecom en CleanDeal gaan samenwerking aan

Met ingang van 1 mei gaan Piecom en CleanDeal samenwerken in de Nederlandse markt. Beide ondernemingen versterken elkaar op veel vlakken en deze synergievoordelen zijn de belangrijkste redenen voor de samenwerking. “We zagen bij onze online klanten al langer de behoefte om naast alle online ‘hulplijnen’ ook geholpen te worden door een ervaren adviseur ter plekke. Via Piecom hebben we in Nederland, die ervaren partner met schoonmaakadviseurs gevonden”, legt Leen Camerlynck, e-commerce manager van CleanDeal, uit.

“En dat kwam goed uit”, vult Frank Laurentius van Piecom aan. “Omgekeerd zochten we naar een partner, die ons bedrijf een boost kan geven in de online schoonmaakwereld, met een ‘state of the art’ logistiek en fulfillment-systeem. Dat is CleanDeal!”

Gezonde groeiambitie
Piecom - Frank LaurentiusBeide bedrijven kennen een gezonde groeiambitie en bundelen de  krachten om hun klanten nu en in de toekomst nog beter te kunnen bedienen. De komende periode gaan beide bedrijven gezamenlijk aan de slag om de synergievoordelen van de samenwerking optimaal te benutten.

Eerste stappen
De eerste stappen worden al gezet. De distributie van Piecom zal vanaf 29 mei plaatsvinden vanuit het distributiecentrum van CleanDeal. Piecom klanten gaan hierdoor merken dat leveringen nog vlotter worden verwerkt. De voordelen van een online bedrijf komen daar naar verwachting al vanaf begin 2018 bij. De huidige klanten van CleanDeal gaan ook snel de voordelen van de samenwerking merken. Het assortiment wordt verbreed en binnen afzienbare termijn kunnen zij gebruikmaken van de ervaren adviseurs van Piecom.

Vertrouwd
Beide bedrijven blijven actief onder hun eigen naam en klanten blijven op de vertrouwde plek terecht kunnen voor het bekende assortiment.

Over Piecom en CleanDeal
Piecom is een familiebedrijf en sinds 1991 actief als groothandel  in de Nederlandse schoonmaakwereld. En heeft ervaren adviseurs die gepokt en gemazeld zijn in de complexere schoonmaakproblematiek van grotere klanten. CleanDeal is sinds 2013 een snelgroeiend, 100% online bedrijf dat schoonmaakmiddelen en –materialen levert in de Benelux en bedient reeds 20.000 klanten.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: