17 januari 2017

Voor jarige Key-Quality is kwaliteit uitgangspunt

Key-Quality is jarig: 16 jaar geleden, op 17 januari, werd Key-Quality opgericht. Roger Daemen, directeur en oprichter van het adviesbureau voor inkoop en facilitair management uit Sittard, blikt terug.

“In de eerste jaren hield Key Quality zich voornamelijk bezig met kwaliteitsbeleving en marktconformiteit. In de periode daarna groeiden we -Quality gestaag uit naar een organisatie, die met name actief was op het gebied van schoonmaakaanbestedingen en ‑kwaliteitscontroles.”

Impuls
Daemen vervolgt: “Vanaf 2010 breiden we onze activiteiten steeds verder uit. Met name de inkoopondersteuning en de consultancy groeide fors. In 2013 trad Patrick Wiggerman toe als vennoot, waardoor de groei van Key-Quality een nieuwe impuls kreeg.”

Over Key-Quality
Key-Quality werkt momenteel met 33 personen en is vooral actief op het gebied van: onderzoek, inkoop en aanbestedingen, kwaliteitscontroles, contractmanagement en personeelsdiensten. Met kwaliteit als uitgangspunt draagt Key-Quality optimaal bij aan het succes van haar medewerkers en opdrachtgevers. Bij Key-Quality gaat kwaliteit boven alles: kwaliteit van mensen, kwaliteit van systemen en kwaliteit van dienstverlening. Het motto van Key-Quality: Wie kwaliteit inkoopt, bespaart kosten!

Op de foto het directieteam met Patrick Wiggerman (links) en Roger Daemen.

Voor een nadere kennismaking met klanten en opdrachten van Key-Quality, klikt u op deze link.

Deel dit artikel

Ook interessant: