20 december 2016

Hago nieuwe partner van Essent in 3D schoonmaak

Onlangs ondertekenden Essent en Hago een driejarig schoonmaakcontract. Daarmee wordt Hago de nieuwe partner van Essent voor schoonmaakdienstverlening en glasbewassing. In de dienstverlening, die volgens het principe van 3D schoonmaak is ingericht, staan ontzorgen en klantbeleving centraal.

Harro van Est, Essent Facility Services vertelt: “In haar aanbieding heeft Hago laten zien dat zij ons kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Ze zijn, door 3D gericht op dagschoonmaak, dialoog en direct resultaat, in staat om snel in te spelen op de wensen en behoefte vanuit onze organisatie. Schoonmakers doorlopen  geen vaste werkprogramma’s maar passen het principe van ‘kijken, denken, doen ‘ toe. Van ‘alles moet schoon’ naar ‘schoonmaken wat vuil is’ dus. Schoonmakers gaan hiervoor in gesprek met onze medewerkers. Een werkwijze die goed bij onze organisatie past. Want op deze manier kan optimalisatie van de gebruikerstevredenheid voor zowel onze medewerkers, klanten als onze gasten worden behaald. En daar doen we het voor bij Essent. We dragen er op deze manier ook aan bij dat schoonmaak nog meer binnen onze organisatie zichtbaar en beleefd wordt.”

Toekomstperspectief
Paul Dassen, districtmanager bij Hago vult aan: “We zijn trots op deze samenwerking met Essent. We passen goed bij elkaar en dat vormt de basis voor een fijne samenwerking. In de toekomst werken we gezamenlijk met alle andere facilitaire leveranciers en Essent naar een nog optimalere dienstverlening.”

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

Op de foto v.l.n.r.: Piet Timmers (rayonmanager Hago), Rian de Jong (directeur Hago regio Zuid), Jan Klein Goldewijk (manager Facility Services Essent), Bert Lardenoije (Stategic Purchaser Essent), Paul Dassen (districtsmanager Hago) en Harro van Est (Essent Facility Services)

Deel dit artikel

Ook interessant: