3 mei 2016

Vandaag start Hijman & Go Bedrijfskleding

Vandaag, 3 mei, tussen 10 en 16 uur, is de ‘officiële’ opening van Hijman & Go Bedrijfskleding: bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en regenkleding. Sinds kort is bovendien de kledingshowroom vernieuwd. “Kom zelf kijken én passen, want wij hebben voor ieder wat wils. Of het nu gaat om werkschoenen van Cofra of een warme en winddichte jas.”

Zoekt u bedrijfskleding of veiligheidsschoenen om uw medewerker op een veilige manier te laten werken? De bedrijfskleding van Hijman voldoet uiteraard aan de vereiste veiligheidsnormen. Van extra zichtbaarheid, vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen UV, chemicaliën en kou. Maar wie zelf dagelijks bedrijfskleding of veiligheidsschoenen draagt, weet dat comfort ook belangrijk is. En last but not least, het oog wil ook wat. Met gerenommeerde merken als F.Engel, Workzone, Cofra en Redbrick biedt Hijman producten, die aan al deze voorwaarden voldoen. Ook voor nette werkkleding of kleding met een bedrijfsnaam of logo kunt u bij Hijman terecht.

Nieuwsgierig hoe bedrijfskleding hét visitekaartje van uw bedrijf kan worden? Op dinsdag 3 mei tussen 10 en 16 uur is de ‘officiële’ en feestelijke opening van Hijman & Go Bedrijfskleding. Met onder meer speciale aanbiedingen, introductie van topmerken en drie specialisten.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: