10 maart 2016

Jacqueline Bakker commercieel directeur Gom

Met ingang van 21 maart start Jacqueline Bakker als commercieel directeur van schoonmaakbedrijf Gom, onderdeel van facilitair dienstverlener Facilicom. Jacqueline heeft commerciële directie- en managementconsultancy-rollen vervuld bij Sodexo, Hospitality Group en Capgemini Consulting. Jacqueline heeft tevens ervaring in de hotellerie, was bestuurslid van de Facility Performance Standard en werkte mee aan de Europese normalisatie van Facility Management (CEN 15221-3).

Albert van der Meulen, algemeen directeur van Gom: “Jacqueline is met haar ruime ervaring in diverse branches én in commerciële directie- en management consultancy functies van een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf. Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat zij uitstekend in onze visie voor de toekomst past. Ik ben ervan overtuigd dat zij hier op commercieel gebied en als onderdeel van ons directieteam haar bijdrage uitstekend kan leveren.”

Laat uw organisatie stralen
Jacqueline Bakker licht zelf toe: “Ik ben trots dat ik deel ga uitmaken van zo’n mooi Nederlands familiebedrijf. De pay-off van de organisatie Gom. Laat uw organisatie stralen is mij op het lijf geschreven. Vanuit mijn managementrollen in de hotellerie en bij facilitaire organisaties weet ik hoe belangrijk de prestaties van een schoonmaakleverancier voor de algemene beleving in een pand kunnen zijn. Daarnaast liggen er nog steeds kansen in de markt. Met de huidige health and wellbeing trend investeren werkgevers in zaken als bewegingsadvies, subsidie op gezonde voeding en gratis werkfruit, maar wordt hygiëne hier vaak niet in meegenomen. En dat terwijl ook schoonmaak ervoor zorgt dat je gezond blijft. De strategie van Gom geeft aan deze onderwerpen inhoud en daar ga ik met de betrokkenen mee aan de slag. Ik kijk uit naar de kennismaking met de klanten en samenwerking met mijn nieuwe collega’s.”

Deel dit artikel

Ook interessant: