16 december 2016

CSU best gewaardeerde schoonmaakbedrijf in MT100

CSU is het meest aanbevolen schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de beste dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT 100. CSU kwam in de sector ‘schoonmaak’ met afstand als best gewaardeerd schoonmaakbedrijf uit de bus. CSU behaalde een zeer hoog aanbevelingspercentage van 35%.

CSU steekt hiermee met kop en schouders uit boven de andere schoonmaakbedrijven, aldus de MT-lezer. CSU’s voorzitter van de raad van bestuur John van Hoof ziet de score als een bevestiging van de klantgerichtheid: “Onze dienstverlening kenmerkt zich door een sterke operationele basis waar we gericht waarde aan toevoegen met onze hospitality-aanpak en praktische toepassingen van digitalisering en innovaties als sensoring. We zijn enorm trots op dit resultaat. Het is een geweldige waardering van vele opdrachtgevers voor onze mensen op de werkvloer.”

15e onderzoek
Voor de vijftiende keer vroeg het managementtijdschrift MT aan zijn lezers welke zakelijke dienstverleners op hun beslissingsgebied ze zouden aanbevelen aan hun collega-managers.

Het onderzoek onder de lezers is uitgevoerd door Inscope Consulting, een onderzoeksbureau verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de lijst van 100 bedrijven is gewerkt met een ‘aanbevelingsscore’, die is opgebouwd uit het aantal keren dat een bedrijf is genoemd in een bepaalde categorie, met extra punten voor het aantal keer dat een bedrijf in de top-3 van een respondent is genoemd, en nog eens extra voor een nummer-1-notering.

Bekijk hier de 100 beste dienstverleners van Nederland

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU is door Great Place to Work acht jaar op rij bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predicaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederlan’. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: