Veel hand- en toilethygiëne op vakbeurs Facilitair

HydrowashrDe sensationele Game Changer van Satino Black, de lancering van de gepatenteerde handdoekdispenser Alliance van Burgman Supply, de ‘vernieuwingsdrift’ van CWS verpakt in het thema Let’s shake clean hands. En waarop duidt Berendsen in haar beursbanner: Bezoek onze stand, misschien sturen we je wel weg! Met hen en met Vendor, Tork, Uniqcare, Hydrowashr, Dreumex en Biocompact zijn hand- en toilethygiëne op de 2015-editie van vakbeurs Facilitair volop vertegenwoordigd. Bezoekers keren vast met een schoon gevoel huiswaarts.

Berendsen
Berendsen levert advies en oplossingen op maat voor optimale hygiëne binnen bedrijven. Denk hierbij aan hygiëneoplossingen voor handen wassen, handen drogen, dameshygiëne en het fris achterlaten van toiletruimtes. Voor het schoon, droog en representatief houden van vloeren biedt de mattenservice een oplossing voor elke situatie. Voor een ergonomische/comfortabele werksituatie biedt het bedrijf comfortmatten.

U vindt Berendsen in hal 1, standnummer 1f.036.

Biocompact
Het besparen van kostbaar drinkwater staat bij Biocompact centraal. Exclusief importeur van het Urimat watervrije urinoir en het Jets vacuüm toiletsysteem. Beide leveren een enorme waterbesparing op en daarmee ook een aanzienlijke CO2-reductie. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de zorg voor het milieu/ Voor nu en voor in de toekomst!

Alvast kennismaken met Biocompact? Lees de introductie op een eerdere editie van vakbeurs Facilitair. Dit jaar staat Biocompact in hal 1, standnummer 1f.173.

Burgman Supply
Burgman Supply neemt als exclusief importeur van het Bay West dispensersysteem een vooraanstaande positie in op het gebied van sanitaire hygiëne. Samen met de professionele BS reinigingsmiddelenlijn en Hako reinigingsmachines heeft het bedrijf alles in huis om u als totaalleverancier van dienst te zijn. Betrokkenheid en service naar de klant is iets waar Burgman Supply voor staat. Uw hygiëne, onze zorg!

Op de vakbeurs Facilitair lanceert Burgman Supply de Alliance. Via deze link maakt u alvast kennis met deze gepatenteerde handdoekautomaat. Burgman Supply vindt u in hal 1, standnummer 1c.114. 

CWS
Een duurzame sanitaire ruimte. CWS Nederland is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten, hierbij staat duurzaamheid voorop. Een complete toiletinrichting kan door CWS verzorgd worden, een aanbod variërend van handdoekautomaten met katoenen handdoekrollen, diverse zeepautomaten, sensorkranen, luchtverfrissers tot de matten bij uw entree.

Let’s shake hands nodigt CWS u uit haar stand, in hal 1 nummer 1b.066, te bezoeken. Via deze link een sneak preview met hetgeen CWS dit keer lanceert en presenteert. 

Dreumex
Al meer dan 50 jaar is Dreumex actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende wereldwijde aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld: producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen.

Dreumex vindt u in hal 3, standnummer 3l.045.

Hydrowashr
Hydrowashr is een Nederlandse onderneming met een innovatieve oplossing voor handhygiëne: een geïntegreerd apparaat waar de gebruiker de handen in 15 seconden kan wassen en drogen. De Hydrowashr verbruikt geen handdoekjes, geen zeep en maar 10 ml schoon water. De omgeving blijft schoon en droog. De sanitaire ruimte heeft altijd een hygiënische uitstraling met minimale exploitatiekosten.

Hydrowashr is een van de inzendingen voor de FGNoviteitenprijs 2015. Maak alvast kennis met deze revolutionair nieuwe manier van handenwassen en –drogen via deze link. Op de vakbeurs Facilitair vindt u de stand van Hydrowashr in hal 5, nummer 5t.080.

Satino Black
Gun ook uw bezoekers de unieke Satino Black toiletbeleving. De trendy matzwarte dispensers, ‘s werelds duurzaamste hygiënepapier, de eigenzinnige accessoires: ze onderstrepen uw authentieke imago en vooruitstrevend ondernemerschap. Uiteraard gaan functionaliteit en design hand in hand. Verfijnde materialen garanderen kwaliteit en uitstraling.

Waarom de wc-rol zó 2014 is? Satino Black vertelt het u op de vakbeurs en lanceert er een toiletinnovatie. Een tipje van de sluier via deze link. U vindt Satino Black in hal 1, standnummer 1d.085. 

Tork
Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor kantoren, scholen, de horeca- en gezondheidssector, alsook voor de voedingsindustrie en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen, tafelaankleding en keukenpapier. Tork is onderdeel van SCA.

De stand van Tork vindt u in hal 1, standnummer 1d.041. 

Uniqcare
Uniqcare is dienstverlener in facilitaire voorzieningen voor sanitaire hygiëne en schoonloopmatten door heel Nederland, voorzien van Keurmerk NL MVO. Flexibel en 100% op maat. Huur all-inn of variabel, koop, bruikleen, diverse servicefrequenties en combinaties zijn mogelijk. Dames hygiëne boxen, handdoekautomaten, vouwhanddoekdispensers, toiletroldispensers, luchtverfrissers, schoonloopmatten.

Lees alvast waarom Uniqcare onderscheidend is en bezoek de stand in hal 1, standnummer 1c.043, voor verdieping. 

Vendor
Vendor is vanaf 1961 toonaangevend in toilethygiëne en actief in meer dan 30 landen. Als specialist biedt Vendor op duurzame en transparante wijze optimale toilethygiëne. Positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor een hoogwaardige en stipte dienstverlening. 

Welke koers vaart Vendor op de vakbeurs Facilitair? Een voorproefje, waarbij vrijheid en blijheid centraal staan. U vindt Vendor in hal 1, standnummer 1d.084.

×