Vakbeurs Facilitair: overzicht vakgroothandels

Exclusiva_5057Op de vakbeurs Facilitair, van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch, zijn diverse groothandels voor de schoonmaakbranche vertegenwoordigd. Een overzicht van de zes van hen: Boma, Burgman Supply, Dirksen, Exclusiva, Groveko en Weska schoonmaakartikelen. 

BOMA
Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde. BOMA ontwikkelt concepten die de klanten toelaten meer dan ooit te focussen op hun kerntaken. Een doordacht gebruik van de producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.

Boma vindt u in hal 1, standnummer 1d.023

Burgman Supply
Burgman Supply neemt als exclusief importeur van het Bay West dispensersysteem een vooraanstaande positie in op het gebied van sanitaire hygiëne. Samen met de professionele BS reinigingsmiddelenlijn en Hako reinigingsmachines heeft het bedrijf alles in huis om u als totaalleverancier van dienst te zijn. Betrokkenheid en service naar de klant is iets waar Burgman Supply voor staat. Uw hygiëne, onze zorg!

Op de vakbeurs Facilitair lanceert Burgman Supply de Alliance. Via deze link maakt u alvast kennis met deze gepatenteerde handdoekautomaat.

Burgman Supply vindt u in hal 1, standnummer 1c.114

Dirksen
Bij Dirksen kunt u altijd rekenen op kennis en advies van specialisten. Of het nu gaat om reinigingsmachines en -systemen of bedrijfskleding. Onze uitgangspunten: persoonlijke benadering, hoogstaande kwaliteit en optimale advisering, waarmee uw werkwijze kan worden geoptimaliseerd. Zo wordt u zichtbaar geholpen.

Dirksen vindt u in hal 3, stand 3k.067.

Exclusiva
Exclusiva is totaalleverancier van schoonmaakproducten. Het assortiment bestaat uit reinigingsmiddelen, -materialen en -machines, zoals schrob-, boen- en veegmachines, en een breed aanbod papier en disposables. Vanuit de distributiecentra in Amsterdam-Noord en Zwolle bezorgt Exclusiva in geheel Nederland.

Exclusiva vindt u in hal 5, standnummer 5q.025.

Groveko
Groveko is vakgroothandel in hygiëneproducten. Altijd op zoek naar nieuwe, betere oplossingen voor de professionele schoonmaker. Kwaliteitsproducten, advies, een trainingscentrum en digitaal inkoopsysteem met managementinformatie, alle bijdragen aan het maatwerk dat voor elke klant van toegevoegde waarde is.

Op de vakbeurs Facilitair toont Groveko de Ice I-Synergie reinigingsmachine en voert een gratis testactie met greencare-producten. Lees er meer over via deze link.

Groveko vindt u in hal 3, standnummer 3l.018

Weska
Weska schoonmaakartikelen biedt een ruime keuze en heeft op elke vraag een antwoord. Dat is waar Weska voor staat als dé vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals! Wij leveren reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne. Een betrouwbare partner zijn, vinden wij zeer belangrijk. Daag ons gerust uit.

Weska vindt u in hal 1, standnummer 1f.124

 

 

×