Vakbeurs Facilitair: overzicht (gespecialiseerde) schoonmaakbedrijven

CSU_5027CSU, Dolmans, Facilicom, Fortron, Hago en Hago Zorg zijn zes (gespecialiseerde) schoonmaakdienstverleners, die op de vakbeurs Facilitair, van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch, zijn vertegenwoordigd. Een overzicht van hetgeen zij te bieden hebben. 

CSU
Bij Scherp op schoon staat ‘scherp’ centraal. Die kernwaarde draagt CSU vanaf nu breder uit. Samenwerkingspartners vragen steeds vaker meerwaarde. CSU is scherp op alle facetten. CSU gaat elke dag voor kwalitatieve schoonmaak: vooruitstrevend en klantgericht. Hospitality is daarin een strategische keuze. Zo verbindt het bedrijf klant, CSU en kwaliteit met de toegevoegde waarde van hospitality.

U vindt de stand van CSU in hal 1, standnummer 1e.083.

Dolmans Facilitaire Diensten
Dolmans verzorgt facilitaire diensten bij opdrachtgevers in heel Nederland. Wilt u ontzorgd worden op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, sanitaire voorzieningen, beplanting, computerreiniging, beveiliging, catering, technisch gebouwbeheer et cetera? Dolmans Facilitaire Diensten zet met aandacht, plezier en vakmanschap zijn dienstverlening bij u in!

Op woensdag en donderdag organiseert Dolmans twee themasessies over changemanagement en onderwijs, die gratis zijn bij te wonen. Deze link vertelt u meer.
Lees ook de column van Albert van Wijk van Dolmans: Van beleving naar verwondering. 

U vindt de stand van Dolmans in hal 3, standnummer 3l.016. ‘The making of’ de Dolmans-stand ziet u op YouTube.

Facilicom
Al bijna 50 jaar is Facilicom gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten. Houdt panden stralend schoon, zorgt voor security & safety, verzorgt de catering en ook bouw en onderhoud van panden is bij Facilicom in goede handen. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies waaronder Facilicom Facility Solutions, Gom, Trigion, Prorest en Breijer. 

Live radioprogramma bijwonen? Dat kan, want de Facilicom-stand vormt het toneel voor het BNR-radioprogramma Zakendoen met…

U vindt de stand van Facilicom in hal 3, standnummer 3j.020.

Fortron
Al 35 jaar is Fortron specialst in gevelonderhoud. Met ruim 250 vakmensen die dagelijks op kostenbesparende wijze de uitstraling van gevels in heel het land verhogen. Stuk voor stuk bevlogen specialisten die dankzij innovatie, opleiding en ervaring weten wat er nodig is om gevels in topconditie te houden. Tot in lengte van dagen, via slimme gevelonderhoudsplannen als Totaal Gevelmanagement.

U vindt de stand van Fortron in hal 1, standnummer 1d.069.

Hago Nederland
Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaak op kantoren en scholen, in transport, industrie en grote publieke ruimtes. ‘s Ochtends, ‘s avonds en steeds vaker overdag.

Hago nodigt u uit mee te tekenen aan de toekomst van schoonmaakdienstverlening. U bent zeer welkom in Studio Vebego op standnummer 1c.068 in Hal 1.

Hago Zorg
Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vijftig jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg en met ruim 3000 medewerkers in dienst. Het bedrijf is expert op het gebied van (medische) schoonmaak en services rondom het bed bij meer dan 160 zorgorganisaties. Kwaliteit, innovatie en gastvrijheid staan bij Hago Zorg hoog in het vaandel.

U vindt de Hago Zorg-stand in hal 1, standnummer 1c.068.

×