Groveko op Facilitair: nieuwe ICE I-synergie en gratis test greencare producten

Groveko_5039Groveko is op de vakbeurs Facilitair – van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch – vertegenwoordigd in hal 3 en toont de I-synergie van ICE en de cradle-to-cradle actie met de greencare producten van Werner & Mertz.

“Dat ICE een innovatief en goed merk is, wisten we bij Groveko al, maar deze nieuwe productlancering overstijgt zelfs onze verwachting”, introduceert Rob Stokkel, marketingmanager bij Groveko in Leiden.”Tijdens de CCE in China kwamen zij met ’s werelds eerst SMART machine met I-Synergy technology en lithium-ion batterij.

Internet of Things
Het I-Synergy is een personeels- en machinemanagementsysteem dat gebruik maakt van het idee van Internet of Things (IoT). IoT is een wereldwijde ontwikkeling, waarin apparaten en objecten steeds meer op verschillende manier met het internet worden verbonden. Doordat de SMART schoonmaakmachine van ICE verbonden is met het internet, biedt het de professionele schoonmaakbranche nieuwe mogelijkheden en vooral efficiëntere werkprocessen.”

Gratis testmaand
Op de vakbeurs Facilitair biedt Groveko een mogelijkheid voor inschrijving op een (gratis) en volledige begeleide testmaand met de greencare cradle-to-cradle reinigingsproducten van Werner & Mertz.

Stokkel legt uit: “Deze campagne is bedoeld voor professionele schoonmakers, die meer focus willen hebben op duurzaam schoonmaken. Werner & Mertz is de eerste producent met het belangrijke Cradle to Cradle Gold Certificaat. Groveko en Werner & Mertz gaan hand in hand volgens het cradle-concept. Cradle to cradle betekent letterlijk van wieg tot wieg… óf afval is voedsel… Oftewel: alles wat er gebruikt wordt bij de totstandkoming van het product wordt hergebruikt. Een minimale of zelfs géén belasting voor mens en milieu. De greencare reinigingsproducten zijn professioneel, krachtig en Ecolabel-gecertificeerd. We juichen het dus toe om u in te schrijven voor de testmaand.”

×