Dirksen op de Vakbeurs Facilitair: van disposables tot eenschijfsmachine

Dirksen - gebouwEditie 2015 van vakbeurs Facilitair vindt woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 januari plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire sector. Voor Dirksen aanleiding om zich in hal 3 (standnummer 3k.067) met een eigen stand te exposeren.

Dirksen zal zich tijdens de 2015-editie van de vakbeurs Facilitair presenteren op het gebied van reinigingssystemen, reinigingsmachines en sanitaire voorzieningen. Edwin Stenekes, productmanager Reinigingssystemen, blikt vooruit: “Qua reinigingsmateriaal presenteren we ons eigen assortiment disposable microvezelmoppen en microvezeldoeken. Tevens demonstreren we de Easy Scrubber – een handzame compacte eenschijfsmachine. En we introduceren de nieuwe Nilfisk VP600 Stofzuiger met een uniek automatisch snoeroprolmechanisme voor professioneel gebruik. De stille VP600 heeft Energielabel A is duurzaam en leverbaar in drie uitvoeringen.

Tijdens de vakbeurs Facilitair wordt de Easy Scrubber dagen in combinatie met een VL500-35 Nilfisk Waterzuiger als actie aangeboden. “Reden te meer om u te mogen ontmoeten in Den Bosch. Ons standnummer is 3K.067”, besluit Stenekes.

×