CWS op Facilitair: Let’s shake clean hands

CWS - stand vakbeurs Facilitair 2015Ook op 2015-editie van de vakbeurs Facilitair, hét vakevenement op het gebied van facilitair management voor Nederland en België – is CWS weer vertegenwoordigd. Voor deze editie heeft CWS (leverancier van producten en diensten in sanitaire hygiëne en schoonloopmatte) een mooie, nieuwe stand (130m2) laten ontwikkelen met een pakkend thema: Let’s shake clean hands

Arjan Bolink, marketingmanager Nederland: “Met de campagne Let’s shake clean hands zijn we in staat om voor ons belangrijke thema’s, zoals handhygiene, ontmoeten en verbinden, en eerlijk zakendoen onder de aandacht te brengen.” CWS - Let's shake clean hands

Innovaties
Net als voorgaande jaren gebruikt CWS ook in deze editie van de vakbeurs Facilitair – van 14 tot en met 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch – om haar innovaties te tonen. U kunt kennismaken met nieuwe producten als de luchtverfrisser Paradise Air Bar, de hygiënische deurklink CWS Clean Touch en de CWS Washroom Media.

Bolink legt uit: “CWS Washroom Media is een concept waarin de sanitaire- en mediawereld op interessante wijze bij elkaar worden gebracht door middel van een nieuw visueel én auditief marketing- en communicatiemedium.”

Dienstverlening
De vernieuwingsdrift van CWS uit zich niet alleen in een nieuwe generatie producten en concepten, maar ook in de digitalisering van de dienstverlening. Eerder introduceerde CWS de online MKB desk. “Dit jaar tonen we met trots ons nieuwe online klantenportaal MyCWS. Naast al deze noviteiten hebben we uiteraard ook een fiks deel van onze stand ingericht met onze gangbare producten en concepten. Denk hierbij onder meer aan onze schoonloopmatten, het Ecoilet-concept, Washroom Information Service (WIS) en de Paradise Line (kunststof en RVS). Met dit alles verliezen we uiteraard onze grote pijlers uit onze missie niet uit het oog: innovatie, duurzaamheid en hygiëne!”, benadrukt Bolink.

De CWS-stand is net als voorgaande jaren in hal 1 te vinden, standnummer 1B.066. Let’s shake clean hands en laat u verrassen!

 

 

×