CSU zet wensen centraal op vakbeurs Facilitair

CSU - vakbeurs FacilitairBij schoonmaakbedrijf CSU staan de klant en de klantwens centraal. CSU onderstreept dat ook op de vakbeurs Facilitair van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 januari. Op standnummer 1E.083 in hal 1 ervaren bezoekers hoe CSU’s Scherp op schoon-mentaliteit opdrachtgevers in vele sectoren blij maakt. Het centraal stellen van klantwensen en een gastvrije ontvangst past binnen CSU’s bedrijfsfocus op hospitality en beleving.

Voor CSU is hospitality een strategische keuze. Het belang van beleving, verwondering en hospitality is merkbaar in alle facetten van CSU’s dienstverlening. Het bedrijf is zeer ervaren in de hotellerie en leisure en verleent succesvol gastvrije schoonmaakdiensten in kantoren, scholen, overheid, zorg, retail en vervoer.

CSU wensengel
Het hele jaar laat CSU schoonmaakwensen in vervulling gaan. Ook iedere beursdag laat de CSU ‘wensengel’ persoonlijke of organisatie gerelateerde schoonmaakwensen uitkomen. Voor iedere ingediende schoonmaakwens doneert CSU op de beurs tevens € 1,- aan de Stichting Make a Wish. De stichting realiseert wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Muzikale klantwensen
Het CSU team staat drie beursdagen klaar om relaties en bezoekers hartelijk te ontvangen en culinair in de watten te leggen. Op donderdag 15 januari van 15.00-18.00 uur organiseert CSU een muzikale borrel. Ook daarin zijn klantwensen in de vorm van muzikale verzoekjes mogelijk.

Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch is geopend op woensdag 14 en donderdag 15 tussen 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

 

×