Vendor toont innovatieve concepten op Interclean North America

schoonmaakjournaal-vendor-issa-interclean-las-vegasTijdens de ISSA/INTERCLEAN North America – die op dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 oktober in Chicago plaatsvindt – laat Vendor op haar stand innovatieve concepten zien, waarmee organisaties hun toiletbezoekers een goede hygiëne kunnen bieden. 

Vendor neemt opnieuw deel aan de grootste en enige vakbeurs voor de professionele schoonmaak in Noord-Amerika met het doel nieuwe distributeurs te vinden en haar netwerk in Amerika verder uit te breiden.

Innovatieve concepten – die ervoor zorgen dat toilethygiëne hoger op de (facilitaire) agenda komt te staan – staan centraal in de beurspresentatie. Vendor toont hoe een compleet ingerichte, tijdloze toiletruimte gecreëerd kan worden. Tevens kunnen er automaten met communicatiemogelijkheden worden bewonderd.

De Vendor-stand bevindt zich op het International paviljoen, stand 313. De verfrissende oplossingen van Vendor worden tevens getoond op de stand van haar partner West Industries, nummer 560.

Meer informatie: www.vendor.nl en www.vendorinternational.com

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toiletomgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur.

×