Vendor in actie op basisscholen voor Dag van Handen Wassen

schoonmaakjournaal-vendor-global-handwashing-day-basisschool-schepershoek-breukelenVanwege de Internationale Dag van het Handen Wassen (Global Handwashing Day) besteedde Vendor afgelopen vrijdag extra aandacht aan het belang van het wassen van de handen. Vendor medewerkers leerden kinderen op basisscholen door heel Nederland hoe ze hun handen moeten wassen met zeep en moeten drogen. Met het doel van handen wassen – op de juiste manier – een gewoonte te maken.

Om stil te staan bij de Internationale Dag van het Handen Wassen, besteedde Vendor op basisscholen aandacht aan het belang van het wassen van de handen met zeep en het drogen van de handen. Handen wassen – bijvoorbeeld na het toiletbezoek – speelt immers een belangrijke rol bij het terugdringen van ziektes zoals diarree. Aan het einde van de les wisten de kinderen heel goed hoe, waarom en wanneer ze hun handen moeten wassen en ontvingen een diploma.

Miriam Jansen, marketing manager bij Vendor: “We zijn erg betrokken bij deze dag en vinden het erg belangrijk de bewustzijn over het belang van handen wassen te verbeteren. Dat begint bij kinderen. Handen wassen met zeep voor het eten en na een toiletbezoek, is de beste manier om ziekten terug te dringen. De interactie met de kinderen was erg leuk: ze stelden veel vragen en hebben heel zorgvuldig hun handen gewassen om hun diploma te krijgen. De kinderen en de leerkrachten waren erg enthousiast. Het was duidelijk dat ‘handen wassen’ een belangrijk onderwerp is en dat de scholen het erg waardeerden dat Vendor er aandacht aan besteedde. Volgend jaar zullen wij zeker weer een steentje bijdragen aan de Internationale Dag van het Handen Wassen.”

De dienstverlener van verfrissende oplossingen voor de toiletruimte biedt in dit kader een uniek communicatiepakket voor het primair onderwijs waarmee scholen op speelse wijze de hygiëne op hun school kunnen verbeteren. Jansen: ” Met deze ondersteuning creëren we extra waarde voor onze klanten.”

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toiletomgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur.

×