Gratis Vendor toilethygiëne-oplossingen op Beursvloer Tilburg

schoonmaakjournaal-vendor-debbie-karsen-marc-kafoe-stichting-kvw-reeshof-tilburgOp 17 oktober nam Vendor voor de zevende keer deel aan Beursvloer Tilburg in het Koning Willem II Stadion. Beursvloer Tilburg is een netwerkevenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, zodat zij hun goede werk kunnen blijven doen. Doel is samen maatschappelijke projecten realiseren. Vendor hielp Tante Pollewop en stichting Kindervakantiewerk Tilburg door het gratis ter beschikking stellen van toilethygiëne-oplossingen.

Miriam Jansen, marketingmanager bij Vendor: “Bij Vendor zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA, vandaar dat we voor de zevende keer deelnamen aan dit mooie initiatief. We vinden het belangrijk om mee te werken aan de verbetering van het sociale klimaat in Tilburg. Ook dit jaar hebben we maatschappelijke organisaties met een hulpvraag naar toilethygiën producten gratis voorzien van verfrissende oplossingen voor hun toiletruimte. We zijn blij dat we Tante Pollewop en stichting Kindervakantiewerk Tilburg hebben kunnen helpen.”schoonmaakjournaal-vendor-miriam-jansen-tante-pollewop

Verfrissende oplossingen
Tante Pollewop verkoopt tweedehands dames- en kinderkleding waarvan de opbrengst naar Kenia gaat. Stichting KVW Reeshof zet zich in om kinderen uit de Tilburgse wijk Reeshof vol passie en energie gedurende één week in de zomervakantie te vermaken met sport, spel en spanning. Evelyne Klerx van Tante Pollewop: “Fantastisch dat ons toilet in onze winkel gratis voorzien wordt van verfrissende oplossingen van Vendor. We zijn er ontzettend blij mee!” Marc Kafoe van Stichting KVW Reeshof: “We zijn ontzettend blij dat Vendor ons met toilethygiëneproducten helpt om deze week tot een geslaagde week te maken. We zijn Vendor enorm dankbaar!” Jansen: “We dragen graag op deze wijze een steentje bij.”

Maatschappelijke betrokkenheid
Jansen: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons op een heldere en praktische wijze geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Deelname aan de Beursvloer draagt bij aan de MVO-doelstellingen, die Vendor heeft gesteld. We tonen graag onze maatschappelijke betrokkenheid en zijn blij, dat we Tante Pollewop en Stichting KVW Reeshof – naast ons partnership met de Maag Lever Darm Stichting en Villa Pardoes – op deze manier kunnen helpen.”

Over Vendor
Vendor biedt verfrissende oplossingen voor de toiletruimte waar bezoekers zich thuis voelen en even op adem kunnen komen. Onze dienstverlening en producten zijn volledig gericht op onze klanten en hun toiletbezoekers. We staan altijd klaar om te zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Klanten kunnen rekenen op een frisse toiletomgeving. Onze producten zijn aangenaam in het gebruik, goed voor onze gebruikers en de natuur.

Op de linkerfoto: Debbie Kars en Marc Kafoe; op de rechterfoto Miriam Jansen en de dames van Tante Pollewop.

×