Nieuw Alpheios vloeronderhoudsconcept zonder jaarlijks strippen en polymeren

Alpheios introduceert een onderhoudsconcept dat alles bevat om uw elastische vloeren te reinigen en te onderhouden met een langdurig resultaat zonder dat er jaarlijks gestript en gepolymeerd hoeft te worden. Het gecombineerde vloeronderhoudsmiddel Floor Fix Combi reinigt en onderhoudt uw elastische vloeren in één handeling.

Floor Fix Combi heeft voedende eigenschappen voor de vloer en geeft in de juiste dosering géén laagopbouw, zelfs niet bij dagelijks gebruik. Na elke reinigingsbeurt heeft de vloer een schoon en egaal aanzien. Bij iedere beurt wordt het oude laagje weggenomen en blijft er een nieuw schoon laagje achter.

Floor Fix Combi in de praktijk
Diantha van Loosbroek, voorvrouw bij IBN Facilitair: “Floor Fix Combi is een fijn product om mee te werken. Het heeft een frisse en aangename geur en is bijzonder geschikt voor zowel Topshield als andere linoleum vloeren. Doordat bij gebruik van Floor Fix Combi de vervuiling minder snel aan de vloer hecht, is vooral ook de vervuiling op de lasnaden sterk verminderd. De vloer blijft bij regelmatig gebruik van Floor Fix Combi langer mooi, waardoor intensief onderhoud kan worden uitgesteld.”

Floor Fix Combi is succesvol getest door Forbo Flooring.

Direct een mooiere vloer
Kiest u ervoor om uw vloer 3 tot 5 keer per week te onderhouden met Floor Fix Combi? Dan vervalt de noodzaak om jaarlijks volledig te strippen en te polymeren. Is jaarlijks strippen en polymeren voor u organisatorisch geen probleem, dan verhoogt u al bij 1 tot 2 keer per week  het esthetisch uiterlijk van uw vloer aanzienlijk en langdurig.

Waarom Floor Fix Combi? 8 redenen
Eenvoudig uit te voeren in dagelijks vloeronderhoud
Ook toepasbaar in een schrob-/zuigmachine
Reinigen en onderhouden in één handeling
Jaarlijks strippen & polymeren niet meer nodig
Esthetisch aanzien blijft constant op een hoog niveau
Ruimtes direct weer beschikbaar
Toepasbaar op álle soorten waterbestendige vloeren
Lage dosering (10 ml/1L)

Op de foto Diantha van Loosbroek, voorvrouw, en Arno Kusters, objectleider bij IBN Facilitair: “De vloer blijft bij regelmatig gebruik van Floor Fix Combi langer mooi.”

Alpheios International is een onderdeel van Vebego. Verdeeld over Alpheios en CleanDeal zijn wij vanuit onze vestigingen in Heerlen (NL) en Wilrijk (BE) met ruim 200 medewerkers actief in de Benelux. Vanuit de gedachte dat hoogwaardige totaalconcepten bijdragen aan de performance van professionele schoonmaakorganisaties hebben wij al 60 jaar een leidende positie in onder meer de zorgsector in de Benelux.

×