Orion: “Smart Cleaning scheelt tijd, is gemakkelijker en kwalitatief echt schoner”

Schoonmaakjournaal - Orion - Wilco de VriesWilco de Vries, eigenaar  van Orion Schoonmaakbedrijf, moest echt overtuigd worden van de voordelen die Smart Cleaning oplevert voor de dagelijkse reiniging van vloeren. Inmiddels is hij een tevreden klant. Hij legt u graag uit waarom.

Als de mooiste cognac
Wilco de Vries: “Pim Hilgerdenaar (directeur van Crohill) sprak over Blue Star alsof hij het over de mooiste cognac of de lekkerste champagne ooit had. Dat wilde ik wel eens uitproberen. Na een testperiode van een maand was ik ook overtuigd en had ik de smaak te pakken. Ik gebruik nu onder meer de Smart Spoelmop in combinatie met Blue Star. Eerst was ik helemaal geen voorstander van vlakmoppen. In mijn ogen zijn het eerder vuilverspreiders dan vuilopnemers. Een veredelde stofwisser. En voordat je het aan je medewerkers uitgelegd krijgt hoe ze ermee om moeten gaan… Nee hoor. Maar de producten van Crohill pakken het vuil wél goed op en, net zo belangrijk, laten het ook weer goed los. Zo heb je na het spoelen direct weer een schone mop. Mijn medewerkers zijn er heel positief over, het maakt echt beter schoon.”Crohill - Madame-Tussauds

Dichter en glanst zonder filmwasproduct
Orion zet Smart Cleaning in voor het dagelijks onderhoud bij diverse opdrachtgevers, zoals het Madame Tussauds, waar ze al elf jaar elke dag schoonmaken. “Wat me echt opvalt, is dat de vloeren na gebruik een mooie glans hebben. De vloer lijkt dichter, leeft meer op. En dat zonder was of zeepfilmproducten. Tegenwoordig hebben veel nieuwe vloeren een topshield coating, die de eerst jaren niet in de was mag worden gezet. Hij ziet er daardoor droger uit. Voordat we Blue Star gebruikten, behandelden we de vloeren eenmaal per week met een zeepfilmproduct om toch die glans te krijgen. Dat hoeft nu niet meer. Dat scheelt tijd, het is makkelijker en ja écht kwalitatief schoner. Niet onbelangrijk voor een museum met zo’n 650.000 bezoekers per jaar.”

Over Orion Schoonmaakbedrijf
Orion is opgericht door Wilco de Vries in 1992 in Zaandam. In de loop der jaren heeft het bedrijf een grote diversiteit aan opdrachtgevers opgebouwd: van bedrijven, kantoorgebouwen, musea en dienstensector tot artsenpraktijken en verenigingen van eigenaren (VvE). Orion is er trots op dat al haar opdrachtgevers van het eerste uur nog steeds tot de klantenkring  behoren.

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden en heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Wilt u ook samen met ons het schoonste resultaat bereiken in minder tijd? Graag laten we bij u op de werkvloer zien hoe dit kan. Maak vrijblijvend een afspraak via (0320) 281 231, of neem alvast een kijkje op www.smartcleaning.nl

 

×