Multi-Clean: “Innovatief en de hoogste kwaliteit = Smart Cleaning”

 Schoonmaakjournaal Multi Clean managementteamRené Zwinkels is een van de drie eigenaren van Multi-Clean, een allround schoonmaakbedrijf met als werkgebied Zuid Holland. “We zijn jonge en innovatieve ondernemers en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Ook al is een opdrachtgever tevreden met een 7, wij streven altijd naar een 9. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen in de markt en willen mee met wat schoonmaakland te bieden heeft. Dit konden we bij onze vorige leverancier niet vinden. Toen zijn we in contact gekomen met Crohill en Smart Cleaning.”

Met Smart Cleaning meer te bieden
“Zo’n twee à drie jaar geleden zijn we begonnen met Smart Cleaning voor trappenhuizen”, vertelt René Zwinkels . “Het biedt vele voordelen en onze medewerkers vinden het prettig werken. Vanuit deze ervaring zijn we verder gaan praten met Crohill. Wat hebben jullie ons nog meer te bieden? Inmiddels zijn we volledig overgestapt op Smart Cleaning. Alleen tapijt stofzuigen we nog. Natuurlijk hebben we het eerst uitvoerig getest. Op verschillende panden waar we eerst traditioneel schoonmaakten en daarna met de methodes van Crohill is de kwaliteit omhoog gegaan. Vloeren die niet schoon te krijgen waren, zijn dat nu wel. Met Smart Cleaning heb ik mijn klanten meer te bieden dan een regulier schoonmaakbedrijf.”

Elkaar beter maken
“We gaan voor langdurige relaties met onze klanten. We hebben klanten die al 30 tot 35 jaar klant bij ons zijn. Dat is natuurlijk een mooi compliment voor ons. We vinden het ook belangrijk om een langdurige relatie aan te gaan met onze leveranciers. Als we een toepassing zien die beter is dan wat er nu in de markt is, dan bespreken we dat met Pim Hilgerdenaar. Crohill is net als wij een innovatief bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Pim staat dan ook open voor verbeteringen in het schoonmaakproces die wij aandragen. Zo maak je elkaar beter.”

Wilt u ook samen met ons het schoonste resultaat bereiken met minder inspanning? Graag laten we bij u op locatie zien hoe dit kan. Maak vrijblijvend een afspraak via 0320-281231. U kunt ook alvast een kijkje nemen op www.smartcleaning.nl

Op de foto v.l.n.r.:  Danny, Ed en René Zwinkels van Multi-Clean

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over Multi-Clean
Multi-Clean is opgestart in 1979 door Peter Zwinkels en uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf met alle specialismen onder één dak. Zeven jaar geleden hebben zijn drie zoons het bedrijf overgenomen. Multi-Clean beschikt over de modernste schoonmaakapparatuur en een overvloed aan kennis. Ze werken niet met onderaannemers, maar doen alles zelf en gaan altijd voor het schoonste resultaat. Multi-Clean is actief in de regio Zuid Holland.

 

×