Meerwijk over Stair-Well: “Kwaliteit trappenhuizen toegenomen”

Schoonmaakjournaal - Crohill Stair-WellMarcel Verloop is als projectleider bij Meerwijk Schoonmaakbedrijf verantwoordelijk voor de specialistische reiniging waaronder die van trappenhuizen. Ongeveer twee jaar geleden zijn ze Stair-Well gaan testen. Stair-Well is een systeem voor trappenhuisreiniging en een onderdeel van Smart Cleaning. Inmiddels wil Marcel niet anders meer: “Het ruikt goed en het werkt ook nog goed!” Hij legt u graag uit waarom.

Geen gesleep met emmers, lekstrepen en gladde vloeren
Verloop: “We maken ontzettend veel trappenhuizen schoon. Dit deden we altijd traditioneel, dus gesleep met emmers water, lekstrepen en gladde vloeren. Ongeveer twee jaar geleden zijn we Stair-Well gaan testen. Dat was wel even wennen in het begin. Je werkt toch heel anders dan je gewend bent. Al snel merkten we dat het een heel goed systeem is. De kwaliteit is toegenomen, het gaat sneller en de klanten reageren heel enthousiast. Ook onze medewerkers vinden het een makkelijke methode.”

Resultaat is goed en het ruikt lekker
“Je werkt elke dag met schone moppen” vertelt Verloop. “Logistiek hebben we het zo geregeld dat de medewerkers aan het einde van de dag de vuile moppen in een wasnetje op de zaak aanleveren. Daar staan industriële wasmachines. Ze nemen weer schone moppen mee, zodat ze de volgende dag gelijk weer aan het werk kunnen. Dat het resultaat zo goed is, komt echt door de combinatie van de producten van Crohill: de Smart 2-in-1-mop met Blue Star. Daarbij ruikt de Blue Star ook nog eens heel lekker.

Wilt u ook samen met ons het schoonste resultaat bereiken in minder tijd? Graag laten we bij u op locatie zien hoe dit kan. Maak vrijblijvend een afspraak via (0320) 281 231. U kunt ook alvast een kijkje nemen op www.smartcleaning.nl

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Meerwijk Schoonmaakbedrijf
Ruim 55 jaar geleden gestart als familiebedrijf en onlangs overgenomen door Romaro Schoonmaakgroep uit Ridderkerk. Romaro staat voor professionele en innovatieve dienstverlening op het gebied van schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ondersteunende bedrijfsdiensten. Complexe en kleine opdrachten worden door hooggekwalificeerde mensen altijd naar volle tevredenheid van de klant én kostenefficiënt opgepakt en gerealiseerd, met vier kernwaarden als uitgangspunt: menselijk, duurzaam, dynamisch en no-nonsense.

 

×