JVG: “Aanbesteding succes mede door Smart Cleaning”

JVG autoJoop van Gulik, eigenaar van JVG Bedrijfsdiensten moest echt overtuigd worden van Smart Cleaning: “Ik was in het begin heel sceptisch. We hebben toen samen met Oscar, mijn accountmanager van Crohill, een test gedaan op een school met de 2-in-1-methode. Tot mijn verbazing werkte het echt. Nu zijn we er heel blij mee.  We zetten het meer en meer in op allerlei projecten. Ook hebben we Smart Cleaning gebruikt in een aanbesteding en met succes!”

JVG maakte al schoon bij een relatie in Kaatsheuvel toen er een aanbesteding kwam voor meerdere vestigingen. Joop van Gulik: “Ik besloot om dit goed aan te pakken en met hulp van Oscar hebben we Smart Cleaning in de aanbesteding verwerkt. Dit heeft goed gewerkt. We werden uitgenodigd om een presentatie te komen geven én we zijn het geworden. Ik ben ervan overtuigd dat Smart Cleaning er een bijdrage aan heeft geleverd  dat we als beste uit de bus gekomen zijn.”

“De samenwerking met Crohill is erg goed”,  aldus Joop van Gulik. “Accountmanager Oscar is erg betrokken. Hij heeft veel kennis en niks is hem te veel. Echt iemand op wie je kan bouwen en dat geeft veel vertrouwen.”

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over JVG bedrijfsdiensten
JVG Bedrijfsdiensten uit Oisterwijk ontzorgt  op het gebied van schoonmaak, onderhoud, glas- en gevelonderhoud, specialistisch onderhoud, vloeronderhoud en verschillende services. Voor meer informatie kunt u kijken op

Wilt u ook weten hoe u Smart Cleaning kan inzetten bij aanbestedingen? Maak vrijblijvend een afspraak via 0320-281231. U kunt ook alvast een kijkje nemen op www.smartcleaning.nl

×