Faillissementsveiling Dewena Glasbewassing en Gevelreiniging

faillietWegens het faillissement van Dewena Glasbewassing en Gevelreiniging uit De Meern veilt BVA Auctions de bedrijfsmiddelen in een online veiling. Van vrijdag 16 tot en met woensdag 21 juni is het mogelijk om mee te bieden op diverse benodigdheden speciaal voor glazenwassers.

Onder de virtuele hamer gaan onder meer: bedrijfswagens, steigers, ladders, stellingen, valbeveiliging, raamwasborstels en kantoorinventaris. Meer informatie over de veiling vind je op: www.bva-auctions.com/auction/index/27580

Bezichtiging
Op vrijdag 16 juni van 09:00 uur tot 12:00 uur organiseert BVA Auctions een kijkdag aan de Strijkviertel 26, 3435 PM de Meern. Geïnteresseerden krijgen dan de kans om het volledige veilingaanbod te bezichtigen.

Over BVA Auctions
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5,2 miljoen bezoekers en meer dan 1,3 miljoen geregistreerde. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij www.bva-auctions.com altijd wat te bieden.

×