Asero kiest bewust voor Diversey vloeronderhoudsystemen

schoonmaakjournaal-diversey-aseroDiversey is al ruim 15 jaar de vaste samenwerkingspartner van Asero in vloeronderhoudsystemen. Asero is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeronderhoud en specialistische reiniging. Asero is een pro-actieve partner: “We denken graag mee in de juiste oplossingen”. 

Asero onderhoudt alle denkbare vloertypen voor de zorg, onderwijs, overheid, retail, kantoren en midden- en kleinbedrijf. Met ruim 20 medewerkers en alle materialen en middelen in eigen beheer verzorgen ze jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters vloeroppervlak.

Bewuste keuze
Wat de vloerentak betreft, is de keuze voor Diversey een bewuste geweest, aldus Resa Robben, eigenaar van Asero: “De markt voor vloeronderhoud is continue in beweging. Diversey levert ons de kennis die wij nodig hebben om de vloeren optimaal te laten stralen. Zo zijn de machines en producten van Diversey zowel bij onze medewerkers alsook bij onze opdrachtgevers favoriet.”

Robben vervolgt: “Voor ons is de driehoeksverhouding tussen de eindklant en onze opdrachtgever van belang. Dat vraagt om de juiste organisatie en inzicht. Mede door de samenwerking met Diversey hebben we een tevreden eindklant.”

×