2016: Zij kozen voor Smart Cleaning by Crohill

“Onze missie is schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Daarom hebben we Smart Cleaning ontwikkeld”, legt Pim Hilgerdenaar uit, directeur van Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden. Overtuigd van deze kenmerken kozen (schoonmaak)bedrijven dit jaar voor Smart Cleaning by Crohill. Met vijf van hen blikken we terug.

 Michael Pool, rayonleider bij CSU:
“In het verleden hadden we problemen met het RVS in een provinciehuis in Flevoland. Overal staan RVS steunpilaren en na het schoonmaken bleven de palen vettig. Stel je voor dat een minister met zijn jasje langs die vettige paal loopt en een vet pak krijgt. Dat kan natuurlijk niet! Met de RVS reiniger van Crohill is dat probleem helemaal opgelost. Het is makkelijk aan te brengen, niet vet en de palen blijven ook schoon als je je vinger eroverheen haalt. Daarnaast is het ook nog duurzaam: we gebruiken het slechts drie á vier keer per jaar en dat is voldoende. Ook de klant is er blij mee, de klachten over de palen zijn verdwenen. We zijn er heel enthousiast over.”

Mark Kommer van Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf H. Kommer:
“Stair-Well was voor ons een kans om met een nieuwe methode voor trappenhuisreiniging kennis te maken. Het vuil wordt opgenomen en niet verspreid. We werken er nu drie weken mee en we zijn echt overtuigd van Stair-Well: het kost de schoonmakers veel minder kracht en inspanning, de bewoners hebben een schonere flat en met het oog op natte vloeren is Stair-Well ook veel veiliger. Het gele gevarenbord is niet meer nodig.”

Wilco de Vries, directeur van schoonmaakbedrijf Orion:
“Ze zijn bij Nemo blij met de kwaliteit die ik ze bied. Met honderdduizenden bezoekers per jaar kun je je voorstellen dat we veel te doen hebben, zoals vloeren en toiletten, ook tijdens alle exposities. Voor de vloeren gebruiken we het Smart Spoelmop-systeem in combinatie met Blue Star. Sinds we dat gebruiken, glimmen de vloeren als nooit tevoren, zonder daar extra moeite voor te hoeven doen.”

René Wesseling, directeur van het Haarlemse schoonmaakbedrijf Clean Vision:
“Vorig jaar hebben we een heel ziekenhuis omgezet naar Smart Cleaning. We werkten hier met moppen van een andere leverancier en de vloeren werden vettig. We maken nu de vloeren schoon met de Smart Light-mop. De kwaliteit is enorm verbeterd. Dat het schoner wordt, blijkt ook uit de VSR-controles: er worden geen methodefouten op de vloeren meer geconstateerd. Dat scheelt veel extra uren om te corrigeren. Onze mensen zijn er erg blij mee en vragen specifiek om Smart Cleaning. Ze vinden het prettiger werken en veel lichter.”

Heleen Terlaak, directeur van Terlaak Cleaning:
Terlaak was eerst sceptisch over Smart 2 in 1 vloeronderhoud: “Ik ben echt van de oude stempel wat schoonmaken betreft. Dus eerst stofzuigen en dan dweilen. Hoe kan het nou dat je niet meer hoeft te stofzuigen? Dan wordt het toch helemaal niet schoon. Ik geloofde er niet zoveel van.” Inmiddels is Heleen Terlaak overtuigd van de vele voordelen van Smart Cleaning: “Smart 2 in 1 werkt snel en hygiënisch. De vloeren knappen zienderogen op. De Smart Combimop met uitschuifbare steel gebruiken we om de tegelwanden schoon te maken. Echt, het scheelt zoveel tijd en energie. Mijn meiden zagen Smart eerst niet zitten en zijn nu alleen nog maar enthousiast. En niet te vergeten, onze klant is super tevreden.”

Wilt u ook ontdekken en ervaren wat Smart Cleaning voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via www.smartcleaning.nl of info@crohill.nl

×