2 juni: Facility Trade Group organiseert Glazenwassersmiddag

Facility Trade Group - glazenwassersmiddag 2 juni 2017 bannerFeel the expertise: Facility Trade Group organiseert op vrijdag 2 juni de Glazenwassersmiddag. Het kennis- en netwerkevent wordt van 14.00 tot 17.00 uur gehouden op de vestiging in Almelo.

“Tijdens deze middag geven we samen met verschillende leveranciers inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van glazenwassen en veiligheid. Maar vooral belangrijk: welke ontwikkelingen voor u een bijdrage kunnen leveren in het optimaliseren van uw dienstverlening. Tevens profiteert u deze middag van speciale introductiekortingen”, aldus kondigt Facility Trade Group de Glazenwassersmiddag aan.   Daarnaast is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en kunnen bezoekers bij deze experts van Facility Trade Group terecht voor persoonlijk advies.

Voor meer informatie klikt u op deze link.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een groep van specialistische totaalleveranciers in reinigingssytemen en -machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert u altijd van de beste koop.

×