15 juni: Weska organiseert training Twister vloeronderhoud

Weska-training-vloeronderhoud-2Hoe maakt u van uw vloer uw visitekaartje? Op donderdagmiddag 15 juni organiseert Weska in Rotterdam in samenwerking met Wecoline de gratis training Twister vloeronderhoud. Een praktische middag met een ‘groene’ insteek. Voor elk vloerprobleem is een passende oplossing, is het uitgangspunt.

“Tijdens de training krijgen de deelnemers praktijklessen en tips om vloerproblemen definitief aan te pakken. Hoe moet een bepaalde soort vloer gereinigd worden? Welke vloerpads zorgen ervoor dat het optimale resultaat wordt bereikt? Dat is essentieel. Het levert een besparing aan chemie en tijd op. Het zorgt bovendien voor meer veiligheid voor de gebruikers en meer licht in de omgeving door reflectie”, legt Johan Willems, algemeen directeur van Weska uit.

De training is voornamelijk gericht op vloerreiniging met alleen water. Deze groene manier van vloerreiniging past daarmee uitstekend bij organisaties met een MVO-beleid.

Passende oplossing
Op 15 juni komt tijdens de Weska-Wecoline-training het dagelijks onderhoud van allerlei soorten vloeren aan bod. Daarnaast wordt aandacht besteed aan vloeren die periodiek onderhoud nodig hebben, zoals marmoleum, PVC, rubber, epoxy, beton, steen en natuursteen.

Jouw vloerprobleem
Weska en Wecoline nodigen deelnemers uit een foto mee te nemen van een probleemsituatie met een vloer. “We behandelen dit tijdens de training en maken graag na de training een afspraak voor een gezamenlijke oplossing”, aldus Willems.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor deze gratis training kunt u via deze link, http://weska.nl/training-vloeronderhoud U vindt hier tevens het programma voor de middag.

×