10-jarig schoonmaakbedrijf Qleaning: “Ons goede doel is en blijft uw schone zaak”

schoonmaakjournaal-qleaning-pand-10-jaar-qleaningOp 7 augustus bestond schoonmaakbedrijf Qleaning precies 10 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren, wordt er vandaag – 9 september – een feest gegeven in het nieuwe bedrijfspand aan de Hamburgweg 5 in Deventer.

Zoals zoveel succesvolle bedrijven, begon ook Qleaning in een bovenwoning. Met slechts een personenauto, één ladder en zijn passie voor de schoonmaak reed directeur, Anajah Quentin, door Deventer om ramen te wassen. Na een tijdje kreeg hij zijn eerste medewerker in dienst en al snel kon hij zijn eerste bedrijfsbus aanschaffen. Nu, 10 jaar later, is Qleaning uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 medewerkers, vijf bedrijfsbussen, een mooi bedrijfspand en talloze tevreden klanten in en rond Deventer.

Naast glasbewassing biedt Qleaning ook schoonmaak- en vloeronderhoud aan, en verzorgt het schoonmaakopleveringen. Eigenaar en directeur Anajah Quentin werkt nu voornamelijk nog op kantoor, maar hij kan het soms niet laten om zelf ook weer even op de ladder te staan.

Sinds vorig jaar december is Qleaning gevestigd aan de Hamburgweg 5 in Deventer. Door de drukte is het er niet van gekomen om een openingsfeest te geven. Nu is er een andere reden voor een feestje, namelijk het 10-jarig jubileum. Hiervoor zijn klanten, vrienden, familie en natuurlijk medewerkers voor uitgenodigd. Zij zijn uiteindelijk degenen, die hebben bijgedragen aan het succes van Qleaning.

Anajah Quentin over de toekomst van Qleaning: “Die 10 jaar zijn voorbij gevlogen. Ik kijk met veel plezier uit naar de komende 10 jaar. Ik zie de toekomst zonnig en fris tegemoet en hopelijk kunnen we nog meer klanten van dienst zijn, onder ons motto: Ons goede doel is uw schone zaak.

 

 

 

Bewaren

×