Schoonmaakbedrijf Lutgens bereikt PSO Trede 3

Schoonmaakjournaal schoonmaakbedrijf Lutgens - autoSchoonmaakbedrijf Lutgens uit Roermond heeft Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan ongeveer 50 ervaren schoonmakers, glazenwassers en specialistische reinigers, die met inzet van de nieuwste middelen en materialen voorkomende werkzaamheden met een maximum aan kwaliteit uitvoeren.

De broers Kevin en Barry van schoonmaakbedrijf Lutgens besteden in hun bedrijfsvoering veel aandacht aan medewerkers met een afstand tot de afstandsmarkt. De erkenning met een certificaat voor PSO-Trede 3 vormt daarvoor het bewijs. TUV Rheinland Nederland voerde de audit uit.

Over PSO-Nederland Prestatieladder Sociaal Ondernemen
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van Sociaal Ondernemen objectief zichtbaar maakt. De PSO is in 2011 in samenwerking met TNO, PSO-Nederland en diverse marktpartijen ontwikkeld, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke norm voor Sociaal Ondernemen. Ook wel inclusief ondernemen genoemd. PSO nederland is de organisatie die de PSO beheert, positioneert en uitgeeft. Daarnaast wordt de Prestatieladder Socialer Ondernemen continue doorontwikkeld door de Commissie van Deskundigen onder regie van TNO.

Bron en tekst: MVO Nederland

×