Nermin Raifova wint Gom Medewerker van het Jaar verkiezing

Schoonmaakjournaal - Gom - Nermin_Raifova Medewerker van het JaarTijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing onder de ruim 8000 medewerkers van schoonmaakbedrijf Gom – onderdeel van Facilicom Group – is Nermim Raifova door Gom verkozen tot beste Medewerker van het Jaar. Ook dit jaar werden weer door een kleine honderd klanten Gom-medewerkers voor de titel aangedragen.

Nermin werkt sinds 31 maart 2014 bij onze klant Leaseplan in Breukelen; een van de vijf occasions centers van de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. Bij Leaseplan staat Nermin bekend al zeer zelfstandig en klantvriendelijk. Ze maakt haar eigen planningen, draait haar hand niet om voor technische problemen die ze graag oplost en biedt ook graag buiten haar werkzaamheden een helpende hand”, vertelt Aura Groen, voorzitter van de Verkiezing Medewerker van het Jaar en HR-directeur van Gom. “Daarmee is Nermin in onze ogen een terechte winnaar.”

Vele potentiële titelkandidaten
Het is een lastige keuze gebleken om de beste schoonmaakmedewerker van 2016 te kiezen. Alle zeven genomineerden – Nermin aifova, Hakim Ayoubi, Angelina Aaldering-Dalsem, Maudy Tijhof, Abdeslam Hannou, Estergom Yilmaz en Javier Cotera Rugarcia – waren potentieel kandidaat voor de felbegeerde titel. Kennisniveau, flexibiliteit en klantgerichtheid waren kwalificaties die op alle kandidaten van toepassing zijn. Het zijn details geweest die uiteindelijk de doorslag hebben gegeven”, aldus Aura Groen.

Nermin zal door Gom worden voorgedragen voor de landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar, georganiseerd door Golden Service Awards. Tijdens deze verkiezing zal zij de strijd aangaan met alle schoonmaakmedewerkers van collega-schoonmaakbedrijven in Nederland.

Over Gom
Gom maakt bedrijfsruimten als kantoren, scholen, retaillocaties en luchthavens schoon. Gom richt zich met de hospitality-tak op omgevingen waar gastbeleving een extra grote rol speelt, als hotels, vakantieparken, musea en congrescentra. Ook neemt Gom de specialistische reiniging ter hand in de sectoren Food (Kleentec) en Gezondheidszorg, de dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, bouwen inhuisoplevering, industriereiniging en glas- & gevelreiniging. Gom biedt zijn diensten aan door heel Nederland met 8000 schoonmakers en 14 vestigingen en is sinds de oprichting van Facilicom Services Group in 1966 onderdeel van het bedrijf.

×