Maritiem Vliegkamp de Kooy wint verkiezing Gom Team van het Jaar

Op 9 mei werd, volgend op de Gom-verkiezing Medewerker van het Jaar, ook het team van het jaar verkozen. Dit jaar is Maritiem Vliegkamp de Kooy gehuldigd als het beste schoonmaakteam van 2017. De verkiezing Team van het jaar is een jaarlijks terugkerende verkiezing bij Gom, onderdeel van Facilicom. Gom vraagt zijn klanten om een team voor te dragen. Dat leverde een kleine 50 nominaties op.

Schoonmaakjournaal - Gom Team van het Jaar - Maritiem_Vliegkamp_de_Kooy

“Het team van Maritiem Vliegkamp de Kooy, een Nederlands vliegveld ten zuidoosten van Den Helder, mag zichzelf de terechte winnaar van de titel noemen. Een prachtige en welverdiende prestatie”, vertelt Chris Hermans namens de Kooy.

Toegevoegde waarde
“De Gom-collega’s zijn naast dat ze flexibel en dienstverlenend zijn, ook nog eens heel erg betrokken bij de klant. Met de opstart van het contract, nu drie jaar terug, was de opdrachtgever zeer kritisch over de schoonmaakdienstverlening. Nu ziet de opdrachtgever de toegevoegde waarde van dit mooie Gom-team”, vertelt  Ad van Poppel, directeur kwaliteitszorg & innovatie van Gom namens de jury. Daar zijn zij, maar ook wij zeker trots op.

Elk jaar sterker
Naast team de Kooy waren ook de teams Pathé Arnhem, Henri (Drunen), Woonstad Rotterdam, Diergaarde Blijdorp (Rotterdam), Westfriesgasthuis (Hoorn) en Lentiz Geuzencollege (Vlaardingen) in de race voor de felbegeerde titel. “Klantgerichtheid, betrokken en teamgeest zijn eigenschappen die bij elk team wel genoemd werden. Teams om zuinig op te zijn. Ze vormen het onderscheidende vermogen van Gom als schoonmaakbedrijf”, licht Ad toe.

Over Gom
Gom maakt bedrijfsruimten als kantoren, scholen, retaillocaties en luchthavens schoon. Gom richt zich met de hospitality-tak op omgevingen waar gastbeleving een extra grote rol speelt, als hotels, vakantieparken, musea en congrescentra. Ook neemt Gom de specialistische reiniging ter hand in de sectoren food (Kleentec) en gezondheidszorg, de dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, bouwen inhuisoplevering, industriereiniging en glas- & gevelreiniging. Gom biedt zijn diensten aan door heel Nederland met 8000 schoonmakers en 14 vestigingen en is sinds de oprichting van Facilicom Services Group in 1966 onderdeel van het bedrijf.

 

×