Hassan el Hachimi Asito Schoonmaakkracht van het Jaar: “Een echte vakman”

Schoonmaakjournaal Hassan Schoonmaakkracht van Asito 2017Hassan el Hachimi heeft de finale van Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar verkiezing gewonnen. Hassan: “Ik ben echt verrast en erg blij! In de finale stond ik met allemaal winnaars. We zijn allemaal winnaars.” Hassan mag zich nu een jaar lang Schoonmaakkracht van het Jaar noemen!

Uit ruim 10.000 schoonmaakkrachten heeft de jury voor Hassan gekozen: “Hassan is een echte vertegenwoordiger van alle kernwaarden van Asito, zoals vakmanschap, meerWaarde en leiderschap. Wat ik heel mooi vind aan Hassan, is dat hij niet zomaar iets doet maar over alles nadenkt. Dat tekent de vakman en de vloerenspecialist Hassan”, aldus Joost Brinkhuis, voorzitter van de jury.

In de finale stond Hassan samen met Miny Vos, Asiye Danismaz, Linda van Arkel en Mina Boutakdiht. Tijdens de Schoonmaakkracht van het Jaar-verkiezing gaat Asito op zoek naar de A-factor (de Asito-factor) onder de schoonmaakkrachten.

Een echte vakman
Hassan werkt als vloerenspecialist voor Universiteit Utrecht. Tijdens de halve finale had Hassan slechts één vraag fout in zijn theorietoets, waar hij later alsnog het goede antwoord uit zichzelf wist te geven.

Joost: “Hassan is een echte vakman en vloerenspecialist en blij dat hij ’s maandags weer aan de slag kan. Hassan ziet vloeren die iedereen al heeft opgegeven als een echte uitdaging, alléén hij krijgt ze altijd weer helemaal goed!”

Nominaties
Klanten en objectleiders konden hun schoonmaaktoppers nomineren voor de halve finale. Dit leverde ruim 200 nominaties op. Achttien genomineerden streden in de halve finale voor een plekje in de finale.

De crème-de-la-crème van de schoonmaakwereld heeft vandaag in Almelo gestreden om de Asito-schaal. De finalisten moesten zich door middel van drie rondes onderscheiden: de kernwaardenronde, fotoronde en de als-ik-de-baas-zou-zijn ronde. Elke finalist representeert een van de kernwaardes van Asito, Hassan representeert vakmanschap.

Dag van de Schoonmaker
Het is niet toevallig dat de finale van Schoonmaakkracht van het Jaar-verkiezing op donderdag 15 juni valt. Het is namelijk ook De Dag van de Schoonmaker! Dit jaar worden bijna 80.000 schoonmakers van 111 schoonmaakbedrijven en -diensten in het zonnetje gezet. Ook Asito viert dit jaar De Dag van de Schoonmaker: Asito is namelijk trots op alle schoonmaakkrachten!

Vandaag zijn objectleiders en indirect personeel van Asito door het land getrokken om schoonmaakkrachten persoonlijk een presentje te geven.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

×