WEPA kennissessie Circulariteit binnen Facility

Van Houtum, Bas Gehlen, algemeen directeur

WEPA is voortdurend bezig met het ontwikkelen van circulaire oplossingen voor toilethygiëne. Niet alleen, maar samen met klanten en ketenpartners. Met haar innovatieplatform Future Lab by Satino realiseerde WEPA al innovatieve kringlopen met gebruikte koffiebekers en startte succesvolle pilotprojecten met het omzetten van gebruikt handdoekpapier naar nieuw hygiënepapier. “Vandaag brengen we eindgebruikers, ketenpartners en circulaire experts samen op de bijzondere locatie Blue City voor de kennissessie Circulariteit binnen facility.

De WEPA-kennissessie belooft een inspirerend en interactief event te worden, waar genodigden aan de hand van drie thema’s brainstormen over hoe we circulariteit binnen facility nog verder kunnen toepassen. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we het beste grondstoffen scheiden en kringlopen sluiten? Welke circulaire ervaringen kunnen we delen met andere vooraanstaande organisaties uit Nederland en België? Ook drie interactieve break-outs pakken topics als circulair aanbesteden, nieuwe technologie & circulariteit, en design thinking & circulair bij de kop.

Of en hoe het WEPA-kennisevent Circulariteit binnen facility antwoord geeft op de vraag: hoe kunnen we het samen nóg beter gaan doen? Het Key-Insight verslag wordt hier gedeeld.

Bij WEPA Nederland gaan productverbetering en duurzaamheid al meer dan 80 jaar hand in hand. Wat we als Van Houtum in 80 jaar hebben opgebouwd, zetten we nu onder de vlag van WEPA Nederland voort. We lopen voorop in het ontwikkelen van toilethygiëne-oplossingen, die maximaal bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Deze positieve en passievolle bijdrage leveren we aan onze omgeving, maar ook op onze eigen productielocaties. We blijven onszelf continu afvragen hoe het beter kan. En dat vraagt om een andere kijk. Wij willen duurzaam vooruit. Op weg naar compleet circulaire toiletruimten. Met kringloopsluiting als nieuw antwoord en stap naar een circulaire economie en we nodigen jou uit om mee te doen.

×