Nieuwe duurzaamheidswebsite Hazet weerspiegelt milieuvriendelijke activiteiten

Als familiebedrijf neemt Hazet haar maatschappelijke verantwoordelijkheid erg serieus. “Door constant aan duurzame procesoptimalisaties te werken, kunnen wij een bijdrage leveren aan een veiligere en schonere wereld voor de volgende generaties.” De duurzaamheidswebsite is een weerspiegeling van alle activiteiten, die betrokken zijn bij milieuvriendelijk ondernemen in verhouding tot de bedrijfscultuur van Hazet.

De bedrijfscultuur heeft Hazet onderverdeeld in de segmenten: Relaties, Producten en Diensten, Leveranciers, Bedrijf, Medewerkers en Logistiek. “Hiermee laten wij onder meer zien dat milieuvriendelijk ondernemen doeltreffend en leuk is en dat wij steeds meer partners, zowel klanten als leveranciers, stimuleren om meer eisen aan zichzelf stellen om schade aan het milieu te minimaliseren”, legt totaalleverancier Hazet uit.

“Wij voeren niet alleen procesoptimalisaties uit voor het milieu. Het succes van ons bedrijf is met name te danken aan de inzet van onze medewerkers. Alleen goed gemotiveerde, juist opgeleide en vitale medewerkers, die plezier hebben in de werkzaamheden, kunnen het beste uit zichzelf halen, zodat Hazet de hoge verwachtingen van haar relaties kan waarmaken.”

De duurzaamheidswebsite is bereikbaar via www.hazet-duurzaamheid.nl. Samen streven wij naar een duurzamere wereld.

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies. Potentiële oplossingen om zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Duurzaamheid is denken aan de toekomst. Hazet weegt voortdurend haar activiteiten af om een juiste basis te creëren voor mens, milieu en organisatie.

×