Aanbesteding: duizenden sanitaire dispensers en disposables voor UvA en HvA

UvA - faculteit der letterenDe Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam zijn op zoek naar één leverancier voor sanitaire dispensers en disposables. Het aantal gebruikers is 80.000 studenten en 10.000 medewerkers. De aanbesteding wordt uitgevoerd voor alle directies, faculteiten en domeinen die onder de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) vallen.

De UvA behoort met circa 31.000 studenten en 6000 medewerkers tot de grote algemene universiteiten in Europa. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, wiskunde, informatica, geneeskunde en tandheelkunde. Facility Services (FS) is een samenwerkingsverband tussen de facilitaire organisaties van de UvA en de HvA. Facility Services levert diensten aan de Faculteiten en Domeinen, zoals gebouwbeheer, schoonmaak, portiers en gebouwgerelateerde veiligheid en beveiliging, centrale inkoop, AV-diensten en (onderwijs)logistiek. Deze opdracht betreft de levering, montage en beheer van dispensers, het leveren van bijbehorende disposables en additionele diensten voor panden van de opdrachtgever. De diversiteit in panden is groot: in leeftijd (van eeuwenoude rijksmonumenten tot nieuwe gebouwen), in omvang (van enkele honderden vierkante meters tot een gebouw van circa 80.000 m2 bvo) en in toegankelijkheid (veel panden beschikken niet over een lift).

Lees over de werkzaamheden van deze opdracht, additionele diensten en omvang van de opdracht op de website van WijNoordHolland.

×