Smart buildings: KITE glazenwasrobot in gebruik bij Schröder Vastgoed

Schoonmaakjournaal - Kite - Schroder - glazenwasrobotSchröder Vastgoed zet voortaan de glazenwasrobot van KITE Robotics in bij het bewassen van haar gebouwen. Waar dit voorheen gebeurde met glazenwassers in bakjes of met alpinisten, gaat dit vanaf nu op innovatieve wijze, veilig en snel met een robot. Op 21 april werd de robot gedemonstreerd bij kantoor Park Phi Noord aan de Zuiderval 60 in Enschede.

 Schröder Vastgoed is steeds op zoek naar nieuwe technieken, die toegevoegde waarde creëren bij het realiseren van de gebouwde omgeving. Daarbij vormen aspecten als duurzaamheid, energiezuinigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid de basis en staat ‘de mens’ centraal.

Smart buildings
Gerard Schröder van Schröder Vastgoed: “We lopen vooraan in duurzaamheid en bewijzen met onze kantoren dat je duurzaamheid kunt combineren met lage servicekosten. Dat is voor onze huurders natuurlijk ook van belang. De gezondheid en veiligheid van mensen in en rondom gebouwen is het duurzaamheidsthema voor de komende jaren. We houden van smart buildings en met de technologie van KITE Robotics zetten we weer een goede stap in deze richting. Veilig, snel en kostenbesparend, dat zijn de drie belangrijkste voordelen.”

Trendsetter
Stefan Spanjer van KITE Robotics: “Schröder Vastgoed is trendsetter en een van de eerste partijen in Nederland, die zijn gebouwen met het BREEAM duurzaamheidslabel gecertificeerd heeft. Voor KITE Robotics is het dan ook geweldig dat zij nu met ons de samenwerking aangaan.”

×