Ben jij bij de Soop van FM Next Generation event op 7 maart?

Het wordt geen soap-aflevering, maar wel een power boost door… Soop. Op donderdagmiddag 7 maart organiseert platform FM Next Generation haar tweede event met spreker Soop. Gastheer van dit event voor young professionals in de schoonmaak en/of facilitaire branche tot en met dan 35 jaar is Facility Trade Group. Het Centre of Expertise in Apeldoorn is ‘the place to be’. Join het gratis event en deel jouw passie, power en kennis met elkaar! En meld je aan.

In augustus 2018 werd het platform FM Next Generation opgericht op initiatief van Schoonmaakjournaal. Twintig deelnemers beleefden de kick-off meeting, die hun gedachten en mening deelden over de huidige wijze van werken in de schoonmaak- en facilitaire branche. Ook spraken zij openlijk over andere beleving, mindset en meer power, dat de huidige tijd van de branche vraagt.

Rutger Kerkdijk van gastheer Facility Trade Group

Eerste event
Op 14 november kreeg de kick-off een vervolg met het eerste echte event in Hotel Wings op Rotterdam/The Hague Airport, powered by supporter Greenspeed en Schoonmaakjournaal. Meer dan 30 deelnemers luisterden naar Dirk Roelofsen (Hijman Schoonmaakartikelen) die de kaders voor het platform schetste. Met Jay Smit (Greenspeed), Kimberley Roersma (Mother Nature Cleans) en Martijn Korbee (Numatic) vormt Dirk het bestuur van FM Next Generation; zij hebben samen deze richtlijnen, doelstellingen en verwachtingen van deelname van het platform opgesteld. Voor de digitale boost nam Yoram Roemersma (XYMS) ieder mee in de wereld van internet en social media. Om te inspireren en enthousiasmeren. Het event werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Next step
Wat staat de young professionals te wachten op donderdag 7 maart? Soop vertelt zijn verhaal over duurzaam ondernemen en inspireert over mogelijkheden creëren en kansen zien waar anderen deze niet zien. Daarnaast pitchen de werkgroepen Communicatie, Reputatie, Disruptie en Coaching. Met welke ideeën gaan zij de fans en supporter prikkelen?

Gastbedrijf Facility Trade Group trakteert de leden van het platform op haar bedrijfsstory. Waar gaat het bedrijf voor? Met welke passie onderscheidt zij zich in de markt. Uiteraard wordt weer afgesloten met een netwerkborrel om elkaar nog beter te leren kennen.

Dit wil jij niet missen!
Wil jij ook (vrijblijvend) lid worden van het platform FM Next Generation en (gratis) deelnemen aan dit event? Stuur dan een mail naar: redactie@schoonmaakjournaal.nl. Leer enkele van onze fans (leden) kennen en inspireer je met het webdossier FM Next Generation op Schoonmaakjournaal.nl of volg onze groep op LinkedIn.

×