Wijnand Jongen auteur van Het Einde van Online Winkelen op VSR Kennisdag

Wijnand-JongenWijnand Jongen is een van ’s werelds leidende auteurs, sprekers en futuristen op het gebied van e-commerce. Hij is schrijver van het boek Het Einde van Online Winkelen en is zeer actief in de wereld van de e-commerce. Wijnand Jongen is een van de sprekers op de VSR Kennisdag Digitale verleiding in de professionele schoonmaak, op woensdag 6 september.

Wijnand Jongen is onder meer medeoprichter van Ecommerce Europe, een Europese belangenvereniging van meer dan 25.000 (web)winkels. Daarnaast is hij oprichter en CEO van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor (web)winkels in Nederland, en oprichter en voorzitter van de Stichting Shopping Awards, die sinds 2002 jaarlijks de prijzen uitreikt voor de beste (web)shops in Nederland. Verder is Jongen voorzitter van de Leerstoel eMarketing & Distance Selling verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Op woensdag 6 september vinden de VSR-Kennisdag en de Zomerborrel plaats in het Koetshuis De Haar in Haarzuilens. Het thema van de Kennisdag is Digitale verleiding in de professionele schoonmaak. De wereld digitaliseert: wat zijn de gevolgen van de toenemende e-commerce voor de professionele schoonmaak?

De sprekers zijn bekend en de belangstelling is groot. Er zijn inmiddels ruim 140 aanmeldingen, maar het is nog mogelijk om er bij te zijn.

Meld u hier aan voor een innoverende ontmoeting met de digitalisering in de schoonmaak! Klik hier voor het volledig programma.

×