Vooruitblijk FMG congres 21 april: kennisdeling over inkoop

FMG - logoHoe koop je prestatiegericht in? Hoe kun je via inkoop de processen van je organisatie stroomlijnen? Hoe kun je tot de grootste toegevoegde waarde komen? Inkoopcases, trends, do’s en don’ts voor inkoop: het voorjaarscongres van FMGezondheidszorg Van zorgen voor, naar zorgen dat op donderdag 21 april belooft wederom een veelzijdige, inspirerende middag te worden “Alle facetten van inkopen in het algemeen en eten en drinken in het bijzonder, maar ook hygiëne en facility management voor kleinschalige woonomgevingen komen aan bod”, vat dagvoorzitter Jan van Haaster samen. FMGezondheidszorg, Intrakoop en GGz Centraal in Amersfoort staan garant voor het programma en gastheerschap.

Beroepsvereniging FMGezondheidszorg organiseert haar voorjaarscongres Van zorgen voor, naar zorgen dat op 21 april in samenwerking met Intrakoop, de inkoopcoöperatie voor de zorg. Partijen hebben voorzien in een afwisselend programma over actuele onderwerpen op het gebied van facilitaire inkoop, zoals Best Value Procurement, uitbesteding en inkoop, de inkoop van eten en drinken in kleinschalige woonvormen, maar ook hygiëne en infectiepreventie komen aan bod. Immers, kennis delen, nemen en maken voert FMGezondheidszorg hoog in het vaandel.

Gastsprekers
Wat de beste inkoopoplossing voor eten en drinken is, zet Roy Martini, segmentmanager Eten & Drinken van Intrakoop, uiteen in zijn presentatie. Yvonne Nieland, hoofd hotelservices van GGz Centraal, behandelt de inkoopcase een aanbesteding van prestatie-inkoop. En over infecties, ook in kleinschalige woonorganisaties, spreekt Peter Molenaar, deskundige Infectiepreventie IZ van de grootste en oudste Geneeskundige en GezondheidsDienst van Nederland, GGD Amsterdam. Hoe je met die risico’s van infecties omgaat, doet Molenaar uit de doeken.

Divers programma
Het programma op donderdag 21 april begint om 13.00 uur en eindigt om 19.00 uur met een netwerkborrel en buffet. Ditmaal vindt het congres plaats bij GGZ Centraal, Utrechtseweg 266 in Amersfoort. Wie een voorproefje op de bijdragen van de drie gastsprekers en dagvoorzitter wil nemen, kan terecht op de website van FMGezondheidszorg, rubriek Nieuws.

Inschrijven kan nog
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nog tot dinsdagmiddag 19 april via info@fmgezondheidszorg.nl.


 

×